NoviceTehnika

Honor Magic4 Lite 5G v Sloveniji

Honor Magic4 Lite je opremljen z dolgotrajno baterijo z inovativno tehnologijo Honor SuperCharge, ponaša pa se tudi z zaslonom Honor FullView 120Hz.

Honor je tudi v Sloveniji lansiral prodajo njihovega novega modela Honor Magic4 Lite, ki je opremljen z Googlovimi storitvami (GMS). Pametni telefon Honor Magic4 Lite, ki je podprt z glavnimi Honorjevimi tehnološkimi inovacijami, se lahko pohvali s tehnologijo Honor SuperCharge 66 W, s tankim in ozkim okvirjem, ki je vodilni v panogi, ob tem pa je eden prvih pametnih telefonov, ki ga poganja Snapdragon 695 5G mobilna platforma. Na slovenskem trgu je Honor Magic4 Lite že na voljo, priporočena cena je 349 evrov.

Honor Magic4 Lite je opremljen z baterijo 4800mAh, ki tako uporabnikom omogoča, da z enim polnjenjem preživijo do 16,8 ure na družbenih omrežjih ali si privoščijo 12,8 ure predvajanja videoposnetkov ali 25,6 ure klepeta. Honor Magic4 Lite, ki prinaša zmogljive in inovativne tehnologije uporabnikom pametnih telefonov po vsem svetu, podpira tehnologijo Honor SuperCharge 66 W, ki lahko napravo napolni 50 % v samo 15 minutah in 81 % v 30 minutah.

Honor Magic Lite je zasnovan na način, da ima kompaktno strukturo, njegova debelina je le 8,05 mm4 in teža 189 g, kar uporabnikom prinaša tanko in lahko napravo, ki jo je enostavno držati in se brez težav spravi v žep ali majhno torbo. Honor Magic4 Lite je podprt z najpomembnejšimi Honorjevimi inovativnimi tehničnimi rešitvami, ponaša pa se z izjemno ozkimi 1,05-milimetrskimi okvirji na levi in ​​desni strani, ki so 40 % ožji od večine pametnih telefonov iste kategorije, kar zagotavlja 94-odstotno razmerje med zaslonom in ohišjem. Honor Magic4 Lite s 6,81-palčnim zaslonom Honor FullView z ločljivostjo 2388 x 1080 slikovnih pik in 16,7 milijona barv zagotavlja izboljšano izkušnjo gledanja.

Po vzoru vodilne serije Honor Magic ima Honor Magic4 Lite edinstveno simetrično zasnovo kamere, kar prispeva k občutku ravnotežja in usklajenosti. Honor Magic4 Lite 5G ima robustno trojno kamero z ločljivostjo 48 milijonov slikovnih pik, ki vključuje 2M senzorsko kamero za učinek zameglitve (bokeh) in 2M senzorsko makro kamero ter LED-bliskavico. Honor Magic4 Lite podpira snemanje videoposnetkov 1080P z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik. Honor Magic4 Lite ima tudi možnost Dual View Recording, kar uporabnikom omogoča, da zajamejo dve različni perspektivi hkrati z uporabo sprednje in zadnje glavne kamere.

Honor Magic4 je opremljen s tehnologijo Honor RAM Turbo (8GB + 2GB), ki del bliskovnega pomnilnika premakne v RAM, kar pomeni, da je mogoče 8 GB RAM-a povečati na 10 GB RAM-a. Ta tehnologija razširja RAM s stiskanjem aplikacij v ozadju in preprečuje zaustavitev procesov v ozadju, ko uporabniki spremenijo aplikacijo, kar jim omogoča, da sprejmejo videoklic ali napišejo sporočilo, medtem ko aplikacije še vedno delujejo v ozadju.

Rudi Leskovec
foto: Honor

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button