NoviceTehnika

Honor Magic Vs2

Honor na Kitajskem predstavil Honor Magic Vs2 – najlažji pametni telefon na svetu

Honor je pred dnevi na Kitajskem predstavil preklopni pametni telefon Honor Magic Vs2, ki premika meje, ko gre za preklopne inovacije. Honor Magic Vs2 tehta le 229 gramov, njegovo ohišje pa je izdelano iz magnezijeve zlitine visoke čistosti. Ta se uporablja v vesoljski industriji in je 33 % manj gosta, pokriva pa 72 % površine pod zaslonsko ploščo. Honor Magic Vs2 je lažji od svojega predhodnika , zaradi česar je najlažji telefon na svetu, ki ga je mogoče zložiti navznoter. Izjemno lahek tečaj iz titana, izdelan z najsodobnejšo tehnologijo 3D tiskanja, dosega popolno ravnovesje med težo in močjo. Tečaji s strukturo brez zobnikov in uporabo viseče vodne kapljice zagotavljajo gladko izkušnjo odpiranja in zapiranja.

Honor Magic Vs2 ima 6,43-palčni, 20:9 zunanji zaslon OLED, ki podpira ločljivost 2376×1060 in najvišjo svetlost 2500 nit, da zagotovi odlično vizualno jasnost. Ko je raztegnjen, notranji 7,92-palčni zložljivi zaslon OLED ponuja širši pogled z ločljivostjo 2344 x 2156, ki sega do 1600 nit. Z zatemnitvijo PWM 3840 Hz, ki je podprta na zunanjih in notranjih zaslonih, prispeva k zmanjšanju digitalne obremenitve oči samih uporabnikov.

Honor Magic Vs2 ima sistem trojnih kamer, ki ga sestavljajo širokokotna kamera s 50 MP, telefoto kamera z 20 MP in ultraširoka kamera z 12 MP, ki uporabnikom omogoča fotografiranje z vrhunskimi zmogljivostmi zaznavanja svetlobe. S podporo do 40-kratnega zooma, AI Motion Sensing Capture in optimiziranih algoritmov fotografiranja za portrete ali nočne prizore lahko Vs2 ustvari mojstrovine v nekaj sekundah, kadarkoli in kjer koli.

S pomočjo mobilne platforme Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1 Honor Magic Vs2 zagotavlja odlično zmogljivost. Z lastnimi rešitvami Honor GPU Turbo X in OS Turbo X nudi hitrejšo uporabniško izkušnjo, ki temelji na optimizaciji virov celotnega sistema. Poleg tega Honor Magic Vs2 poganja MagicOS 7.2 in ima veliko 5000 mAh baterijo ter 66 W Honor SuperCharge. Honor Magic Vs2 je v polnočno črni, vijolični koralni in ledeno modri barvi trenutno dostopen le na Kitajskem, njegova cena na tem trgu pa znaša 909 evrov.

Rudi Leskovec
foto: Honor

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button