NoviceTehnika

Honor Magic Vs pod drobnogledom …

VIDEO: … dobesedno!

Znani vplivnež Zack je na svojem YouTube kanalu, imenovanem JerryRigEverything, razstavil najnovejši premijski pametni telefon Honor Magic Vs, in tako razkril več informacij o sami napravi ter podrobno opisal notranje dele tega edinstvenega zložljivega telefona.

Revolucionaren sistem tečajev, tanek dizajn, visoka stopnja vzdržljivosti, izjemno močna baterija in majhna teža naprave so osnovne lastnosti tega zmogljivega telefona, ki je glede na te funkcije daleč pred konkurenco. Honor Magic Vs v sebi skriva tudi številne zanimivosti in novosti na področju materialov in tehnoloških rešitev ter oblikovanja.

Raziskovalna in razvojna ekipa Honor je posebno pozornost namenila tehnologiji zložljivih tečajev. Uspeli so doseči tankost naprave in obenem zadostiti radiju, ki ga zahteva še varen upogib zaslona. Zaradi inovativne tehnologije tečajev v obliki kapljice vode ima naprava zelo širok notranji zaslon, ki nima vrzeli, in tako rešuje številne težave, s katerimi so se zložljivi telefoni srečevali do zdaj. Uradna svetovna predstavitev telefona Honor Magic Vs, kot tudi serije Honor Magic5, bo na sejmu MWC v ponedeljek, 27. februarja, do takrat pa si lahko ogledate spodnji video.

Rudi Leskovec
foto: Honor

 

Povezani članki

En komentar

  1. Včasih je odlično videti, kako zelo preprosto so narejeni telefoni. Bi pa res rad videl tega v živo. Pomoje bo boljši od samsunga in huaweia.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button