NoviceTehnika

Honor Magic V2 s svojo kamero postavlja nove standarde v industriji preklopnih naprav

Honor je nedavno predstavil najtanjši in najlažji preklopni pametni telefon na svetu Honor Magic V2, s katerim postavlja nove standarde v fotografski tehnologiji, kmalu pa bo na voljo tudi na slovenskem trgu. Naprava, ki ima zmogljivo baterijo, je opremljena tudi z zmogljivim sistemom Falcon Camera in vključuje ultraširoko kamero s 50 MP z večjim senzorjem in zaslonko za izboljšano zmogljivost zaznavanja svetlobe, širokokotno kamero s 50 MP in 20 MP telefoto kamero.

Glavna kamera s 50 MP je opremljena z veliko zaslonko f/1,9 in senzorjem po meri, ki prepušča več svetlobe, kar ima za posledico ostrejše fotografije z boljšo osvetlitvijo in širšim dinamičnim razponom. Novo tipalo ima izboljšano osemjedrno slikovno piko s polno izostritvijo za optimizacijo zaznavanja motiva in ostrenja. Honor Magic V2 je izpopolnil integracijo zaslonke in velikega senzorja, kar uporabnikom omogoča zajemanje fotografij visoke ločljivosti z živo jasnostjo in ostrimi podrobnostmi, tudi v pogojih slabe osvetlitve ali osvetlitve od zadaj.

Zajem z umetno inteligenco za zaznavanje gibanja (AI Motion Sensing Capture) se dotika omrežja z umetno inteligenco, ki je usposobljeno z več kot 270 tisoč fotografijami, kar omogoča kameri, da z visoko natančnostjo prepozna različne scenarije – od akcijskih posnetkov športnih dogodkov do dragocenih trenutkov, kar zagotavlja ostre fotografije. Poleg tega je Honor izboljšal tudi svojo inteligentno tehnologijo AI Recognition za boljšo identifikacijo slike, ki lahko zdaj izbere najboljšo izmed vseh fotografij, posnetih v skupno 1,5 sekunde pred in po fotografiranju.

Z novo funkcijo Millisecond Falcon Capture Honor dvigne hitrost obdelave s kamero na povsem novo raven. V primerjavi s prejšnjo generacijo so se hitrost zagona, hitrost ostrenja, zajem brez trenutka in hitrost fotografiranja Honor Magic V2 bistveno povečali. Izjemen Millisecond Falcon Capture napravi ne daje le izjemne hitrosti snemanja, ampak tudi poveča jasnost slike.

Honor uporabnikom zagotavlja, da bodo med fotografiranjem dobili tisto, kar vidijo na zaslonu, in to s konstantno kakovostjo. Honor Magic V2, opremljen s kalibriranim algoritmom, natančno pridobi podatke o svetlobi in sencah, medtem ko zajema pravi prizor. Za doseganje barvne natančnosti je bil algoritem umetne inteligence nadgrajen tudi z izboljšano metodo barvne kalibracije, ki zagotavlja prilagojene rešitve glede na kompleksnost različnih prizorov. S tehnologijo Super AI RAW 2.0 Honor Magic V2 ohranja najbolj pristne barve, kar dvigne uporabniško izkušnjo na nov nivo.

Rudi Leskovec
foto: Honor

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button