NoviceTehnika

Honor in napredne inovacije na področju avdio tehnologije

Honor bo sodeloval na letošnjem sejmu IFA 2022 v Berlinu in predstavlja svojo vizijo s sloganom 'Za povezano prihodnost' (Embracing the Connected Future).

Jutri, 2. 9. 2022, odpira vrata eden največjih sejmov zabavne elektronike na svetu – IFA v Berlinu, kjer bo sodeloval tudi Honor. Gre za ekosistem izdelkov, tehnologij in inovacij, ki izboljšujejo vsakdanje življenje uporabnikov. Honor je objavil napovedne fotografije, posnete v enem od Honorjevih laboratorijev, ki so povezani z avdio tehnologijo. Fotografije pa predstavljajo majhen del tega, kar bo Honor pokazal na letošnjemu sejmu IFA.

Fotografija je iz laboratorijev za raziskave in razvoj podjetja Honor in prikazuje preizkušanje nove avdio tehnologije. Čeprav bo več informacij razkritih na Honorjevi predstavitvi, ki bo 2. septembra ob 17. uri, fotografija dodaja še eno inovacijo v že tako napreden portfelj rešitev. Spremljajte dogajanje in obiščite spodnjo povezavo, kjer boste lahko v petek 2. 9. ob 17. uri v živo spremljali predstavitev inovacij in izdelkov podjetja Honor na sejmu IFA: https://bit.ly/3QVRL6c

Rudi Leskovec
foto: Honor

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button