NoviceTehnika

Honor GS 3 in Earbuds 3 Pro

Sveža pripomočka za vzpostavitev Honorjevega ekosistema.

Honor je na tehnološkem sejmu v Barceloni poleg nove linije Magic4 predstavil še novo pametno uro Honor GS 3 in pametne slušalke Honor Earbuds 3 Pro, s čimer je razširil svoj portfolio pametnih izdelkov za vsakdanjo rabo.

Pametna ura HONOR GS 3

Pametna ura Honor GS 3 se zgleduje po tradicionalnih mehanskih urah. Izžareva eleganten in sodoben dizajn z uporabo kakovostnih materialov, kot je nerjaveče jeklo 316L. Ura je zasnovana za udobno nošenje čez dan in tehta le 44 gramov.

Ura GS 3 je opremljena z novim, osem kanalnim senzorskim modulom PPG, ki zazna natančne optične signale. GS 3, skupaj z merilnikom srčnega utripa z umetno inteligenco, ki združuje več algoritmov za odpravljanje hrupa med vadbo, znatno izboljšuje natančnost funkcije spremljanja srčnega utripa, kar uporabnikom omogoča boljše spremljanje svojega zdravja.

Pametna ura Honor GS 3, ki podpira več kot 100 načinov vadbe, omogoča tudi natančno sledenje poti in uporablja vgrajeni L1/L5 dvofrekvenčni GNSS (globalni navigacijski satelitski sistem) pri teku, kolesarjenju na prostem ali pohodništvu.

Zapestna ura bo na voljo v treh barvah Midnight Black, Ocean Blue in Classic Gold, predstavljena priporočena cena pa znaša 249 evrov.

Slušalke Honor Earbuds 3 Pro

Honor Earbuds 3 Pro so brezžične stereo (TVS) slušalke, opremljene z dvojnim gonilnikom, ki vključuje dinamičen gonilnik s premerom 11 mm. To zagotavlja odlične podrobnosti zvoka ter močne in nizke tone. Inovativne slušalke Honor Earbuds 3 Pro so tudi prve, ki merijo telesno temperaturo, in s tem omogočajo uporabnikom natančno spremljanje svojega zdravja.

Z zmanjševanjem različnih zvokov iz okolice slušalke zagotavljajo vrhunsko kakovost zvoka in zmogljivost klicev. Popolnoma razvita tehnologija AI Active Noise Canceling (AI ANC) in izboljšana povezava uporabnikom omogočata uživanje v odlični glasbi in jasnem zvoku med igranjem iger ali med konferenčnimi klici.

Več informacij o razpoložljivosti slušalk Honor Earbuds 3 Pro sledi kmalu, cenovno pa kotirajo na dobrih 200 evrov.

Rocco
foto: Honor

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button