NoviceTehnika

Honor 50 Lite

Honorjev pametni telefon 50 Lite se ponaša s hitrim polnjenjem.

Za hitro polnjenje skrbi baterija s kapaciteto 4.300 mAh, naprava se ponaša s 66-vatnim napajalnikom oz. »Honor SuperCharge« tehnologijo, in s 6,67-palčnim Honor ‘FullView’ zaslonom. Honor 50 Lite omogoča, da se baterija napolni do 40 % v samo 10 minutah in 100 % v 39 minutah, obenem pa uporabniku omogoča izboljšano izkušnjo ob gledanju v zaslon, saj z zmanjšanjem modre svetlobe poskrbi tudi za zaščito njegovih oči. Vse to po dostopni ceni. Honor 50 Lite, nameščen ima klasični operacijski sistem Android 11 z Googlovimi storitvami (Google Mobile Services), je na voljo v Sloveniji od 1. decembra 2021.

Honor 50 Lite je bil zasnovan s tankimi robovi (1,05 mm) in z visokim, 94,4-odstotnim razmerjem med zaslonom in telesom. Honor 50 Lite krasi 6,67-palčni zaslon s Honor ‘FullView’ zaslonom, podpira pa tudi obseg barv v filmskem načinu DCI-P3 (Wide Color Gamut). Ta barvni profil ima širši barvni razpon, kar pomeni, da lahko prikaže večje število barvnih odtenkov. Za osupljive vizualne učinke, ostre in jasne podrobnosti ter doživetje barv pa poskrbi tehnologija ‘True Color’ .

Honor 50 Lite se ponaša s 64MP Quad Camera sistemom. Glavna kamera ima 64-milijonsko tipalo, in še tri kamere, širokokotno (8 MP) in 2-milijonski kameri za globino ter bližinsko fotografijo. Glavna, 64 MP kamera uporabnikom omogoča, da zajemajo vsak trenutek in ujamejo vsako podrobnost. Širokokotna kamera s 106 stopinjskim vidnim kotom in zaslonko f/2.4 omogoča uporabniku, da v fotografiji lažje zajema več elementov. Pri makro kameri je prednost v zajemanju majhnih detajlov in omogoča, da izostreni majhni subjekti oživijo. Z globinsko kamero se uporabnik lahko poigra z globino in podrobnostmi, pri tem pa glavno osebo fotografira v načinu portretne fotografije.

Honor 50 Lite ima 128 GB prostora za shranjevanje podatkov, kar v praksi pomeni, da lahko na telefonu shranite 11.000+ pesmi ali 28.000+ fotografij ali 440+ HD video posnetkov. Honor 50 Lite bo na voljo v treh barvah, modri, črni in srebrni: Deep Sea Blue, Midnight Black, and Space Silver, zanj pa boste morali odšteti 299 evrov.

Rudi Leskovec
foto: Honor

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button