NoviceTehnika

Honor 200 Lite sedaj tudi v Sloveniji

Honor 200 Lite je opremljen z zmogljivim sistemom trojne kamere, zato je odličen pri portretni fotografiji in uporabnikom omogoča zajemanje slik z izjemnimi podrobnostmi. Sistem je sestavljen iz glavne kamere s 108 MP, kamere s 5 MP za širokokotno in globinsko fotografiranje ter kamere za makro posnetke z 2 MP. Glavna kamera podpira zaslonko f/1,75 in 108 milijonov slikovnih pik visoke ločljivosti z načinom HIGH-RES. Glavna kamera podpira tri različne načine za zajemanje očarljivih portretov z različnih razdalj, ustvarja pa tudi progresivne učinke bokeh, ki posnemajo naravni vid človeških oči.

Poleg zmogljive zadnje kamere ima Honor 200 Lite tudi sprednjo kamero s 50 MP, ki izstopa v različnih svetlobnih pogojih. Z vrhunskim algoritmom Honor RAW Domain zagotavlja dobro uravnotežene portrete z natančno ostrino in ohranjenimi podrobnostmi. Poleg tega je v Honor 200 Lite vgrajena luč za selfije, ki ustvarja umetniške svetlobne učinke in oživlja

Honor 200 Lite je opremljen s 6,7-palčnim zaslonom AMOLED Eye-comfort s tankimi robovi, ki uporabnikom zagotavlja izboljšano izkušnjo gledanja. S frekvenco osveževanja 90 Hz zaslon zagotavlja bolj gladko gibanje in izboljšano odzivnost za bolj tekoč vmesnik. Medtem največja svetilnost HDR 2000 nitov živo upodablja barve in zagotavlja dobro vidljivost tudi v svetlem zunanjem okolju, kar uporabnikom olajša branje sporočil, navigacijo ali pregledovanje slik kadarkoli in kjerkoli.

Honor 200 Lite je opremljen z 8 GB pomnilnika in prostornim pomnilniškim diskom s kapaciteto 256 GB, kar je prilagojeno uporabnikom, ki želijo imeti svoje medije enostavno dostopne. Naprava vključuje tudi tehnologijo Honor RAM Turbo (8GB+8GB)8, ki optimizira shranjevanje datotek tako, da del bliskovnega pomnilnika prenese v RAM, kar zagotavlja bolj gladko in brezskrbno delovanje. Napravo poganja procesor MediaTek Dimensity 6080. Honor 200 Lite je opremljen s 4500 mAh baterijo.

Naprava Honor 200 Lite je v Sloveniji na voljo v dveh barvah: turkizna in polnočno črna. Od junija 2024 je Honor 200 Lite na voljo za nakup pri vseh naših večjih mobilnih operaterjih po priporočeni ceni 329 evrov.

Rudi Leskovec
foto: Honor

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button