NoviceTehnika

Gospodinjski aparati s funkcijo AI: Kaj to pomeni za vas in okolje?

V času, ko se naša pričakovanja od tehnologije nenehno povečujejo, Samsung predstavlja revolucionarno linijo gospodinjskih aparatov, ki ne le opravljajo svoje osnovne funkcije, ampak jih z umetno inteligenco dvignejo na povsem novo raven. Zamislite si hladilnik, ki ne samo da hrani vašo hrano, ampak jo tudi pametno upravlja, in pralni stroj, ki optimizira svoje cikle za vsako vrsto tkanine. To ni znanstvena fantastika, to je realnost Samsung linije pametnih hladilnikov in pralnih strojev, ki združujejo inovativno tehnologijo z ekološko ozaveščenostjo.

Pametni hladilniki: več kot le hladilna tehnologija

Samsung hladilniki, zasnovani z novim visoko učinkovitim inverterskim kompresorjem AI, postavljajo nove standarde v energetski učinkovitosti. Kompresor avtomatsko prilagaja svojo hitrost glede na potrebe hlajenja, kar pomeni manjšo porabo energije in daljšo življenjsko dobo aparata. Samsung je predstavil zelo širok hladilnik z zamrzovalnikom spodaj, ki je pridobil oceno A po energetskih standardih EU, kar priča o 55,9-odstotnem zmanjšanju porabe energije v primerjavi z običajnimi modeli. Ta tehnologija ne samo da znižuje vaše račune za elektriko, temveč tudi prispeva k ohranjanju okolja.

Poleg zmogljivosti in možnosti shranjevanja ima hladilnik tudi elegantno obliko, zaradi katere je estetsko primeren za sodobne domove. Ponaša se s povsem ravnimi vrati in poglobljenim ročajem, ki hladilniku daje harmonično estetiko. Nežna osvetlitev uravnava svetlost in preprečuje bleščanje.

Pralni stroji, ki razumejo vaša oblačila

Linija pralnih strojev Samsung BESPOKE AI™ prinaša revolucijo v skrbi za perilo s tehnologijo Bubble Shot. Tehnologija pretvarja detergent v mehurčke, ki prodrejo globlje v tkanino, kar omogoča učinkovitejše odstranjevanje umazanije ob hkratnem zmanjšanju porabe vode in energije. Zmožnost doseganja do 40 % večje energetske varčnosti postavlja te pralne stroje v sam vrh industrije po energetski učinkovitosti.

Hkrati z načinom AI Energy v storitvi SmartThings Energy je spremljanje energije še bolj razširjeno. Uporabniki lahko spremljajo dnevno, tedensko in mesečno porabo energije, funkcija pa lahko celo oceni mesečne račune za elektriko. Če bi mesečni račun za elektriko lahko presegel uporabnikov cilj, lahko SmartThings Energy vklopi način varčevanja z energijo, ki pametno zmanjša porabo energije do 70 % v primerjavi s pranjem v topli vodi.

Brez dobrega sesalnika živeti ni

Se strinjate, da je sesalnik ena tistih stvari, ki ne sme razočarati? Bespoke Jet AI ne le omogoča brezhibno čistočo, ampak zagotavlja tudi udobje in eleganco, ki ju pričakujemo od sodobnih naprav. Poleg močne sesalne zmogljivosti in naprednih AI funkcij, sesalnik prinaša tudi raznoliko dodatno opremo, ki omogoča temeljito čiščenje vsakega kotička vašega doma. Aktivna dvojna krtača z vgrajenimi LED lučmi osvetljuje temne površine, medtem ko tanka LED krtača+ omogoča dostop do težko dostopnih mest. Najboljše pri tem sesalniku je, da je oblikovan kot eleganten dodatek vašemu domu, ki ga ni potrebno skrivati v omari.

Preizkusite ga!

Verjamemo v pomembnost dobre izbire za urejen dom, zato vam Samsung s posebno ponudbo želi olajšati odločitev. Ob nakupu določenih modelov Samsung Jet sesalnikov vam nudi možnost vračila naprave v 100 dneh, če z njo niste popolnoma zadovoljni. Promocijsko obdobje traja od 1. aprila do 31. maja 2024 ali dokler ne poidejo zaloge. Podrobnosti in pogoji promocije so na voljo tukaj.

KV PROMO

Inteligentna povezljivost za pametnejši dom

V središču strategije Samsung je povezljivost med napravami. S funkcijami, kot je Mobile Smart Connect, lahko prejmete obvestila na svoj telefon, ko se približate napravi, ali celo upravljate napravo na daljavo. Ta nivo integracije zagotavlja, da so vaši domači aparati resnično povezani in lahko delujejo bolj sinhronizirano, kar povečuje udobje in zmanjšuje vsakodnevni napor.

Pri pametnem upravljanjem doma pa ne gre brez Samsung platforme SmartThings, ki igra ključno vlogo pri povezovanju in nadgradnji domačih tehnologij, zagotavljajoč, da so naprave, povezane z Wi-Fi, ne samo del sedanjosti, temveč tudi prihodnosti domačega bivanja.

Proučevanje dnevnih rutin je razkrilo, da Evropejci porabijo precej več časa za razmišljanje o gospodinjskih opravilih kot za njihovo dejansko izvedbo, kar povzroča občutno pomanjkanje energije. Da bi se spopadli s tem nevidnim bremenom, Samsung razkriva t. i.Indeks nevidne obremenitve, ki količinsko opredeljuje ta stres. Samsung aplikacija SmartThings ponuja učinkovito rešitev za zmanjšanje bremena gospodinjskih opravil. SmartThings omogoča uporabnikom, da z avtomatizacijo in povezovanjem naprav učinkoviteje upravljajo svoj dom, kar osvobaja čas in zmanjšuje vsakodnevni stres.

Varnost in nadgradnje: prihodnost je že tu

Varnostna platforma Knox Matrix ščiti vaše osebne podatke in zagotavlja, da so vaši gospodinjski aparati varni pred zunanjimi grožnjami. Redne posodobitve programske opreme, ki jih omogoča platforma SmartThings, pomenijo, da so vaše naprave vedno na tekočem z najnovejšimi funkcijami in varnostnimi popravki. Stalna podpora in nadgradnje zagotavljajo, da so vaši aparati ne samo funkcionalni, temveč tudi varni in energetsko učinkoviti v dolgi dobi.

Samsung gospodinjski aparati niso le dokaz tehnološkega napredka, temveč odražajo zavezo k izboljšanju kakovosti življenja in zmanjšanju okoljskega odtisa. Z vključevanjem umetne inteligence v vsakodnevne aparate, Samsung ne samo oblikuje prihodnost domačih tehnologij, temveč tudi gradi trajnostno prihodnost za nas vse.

Ponudba, ki je ne gre spregledati

Z linijo Bespoke lahko dosežete čist dom brez kompromisov. Za nekatere modele Samsung hladilnikov, pralnih in sušilnih strojev ter kombiniranih pralno-sušilnih strojev, kupljenih med 15. februarjem in 31. decembrom 2024, lahko pridobite 5-letno garancijo. Prav tako vas čaka 3-letna garancija za določene modele Samsung sesalnikov, ki so bili kupljeni v istem obdobju.

Več informacij o izdelkih in registraciji pridobite na spletni strani Samsung.

*Oglasno sporočilo

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button