NoviceTehnika

Gorenje že 74 let poenostavlja življenja

Gorenje v letu 2024 praznuje svoj 74. rojstni dan.

Ta mejnik ne zaznamuje le dolgoletnega uspešnega poslovanja, temveč tudi zavezo k poenostavljanju vsakodnevnih opravil, da je življenje uporabnikov manj zapleteno in bolj prijetno. Po več kot sedmih desetletjih Gorenje še naprej oblikuje kakovostne in inovativne izdelke, ki v hiter vsakdan prinašajo smiselne rešitve.

Gospodinjski aparati Gorenje so skozi desetletja postali del družinske tradicije in sestavni del domov. Tehnološko inovativni, energetsko učinkoviti in vrhunsko oblikovani izdelki rešujejo vsakodnevne težave in uporabnikom omogočajo, da prihranijo čas pri gospodinjskih opravilih. Vgradne pečice OptiBake, pomivalni stroji UltraClean, hladilniki GardenFresh in pralni stroji WaveActive se ponašajo z najmodernejšo tehnologijo in uporabnimi funkcijami. Pri razvoju aparatov v podjetju stavijo na bogato tradicijo, specifična znanja in inovativne pristope ter tako ustvarjajo izdelke najvišjih evropskih standardov.

Ob praznovanju 74. rojstnega dne in pogledu nazaj se obenem se začenja odštevanje do evropskega nogometnega prvenstva UEFA EURO 2024, pri katerem kot eden od sponzorjev sodeluje tudi Gorenje. Nogometne navdušence bo od 14. junija do 14. julija gostila trikratna prvakinja Nemčija. To bo 17. izvedba tekmovanja in prvo prvenstvo v Nemčiji po združitvi leta 1990.

Vznemirljiva presenečenja, ugodnosti in nagradne igre bodo potekala vse do konca meseca aprila. Obiščite spletno stran https://si.gorenje.com/akcije/praznujemo in se pridružite veliki rojstnodnevni nagradni igri ter se potegujte za več kot 100 priročnih nagrad

Rudi Leskovec
foto: Gorenje

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button