NoviceTehnika

Galaxy Z Fold2

Večja produktivnost in več zabave

Galaxy Z Fold2, ki ima dva zaslona bo olajšal opravljanje katere koli naloge, tudi ko ste na poti.
Vključuje 15,75-centimetrski prepogljivi zaslon, ki omogoča hiter dostop do obvestil in enostavno odgovarjanje na sporočila. Omogoča tudi gledanje različnih videovsebin, tako v pokončnem kot ležečem načinu. Dodatno, Flex način zagotavlja nemoteno gledanje vsebine, tudi ko napravo odprete – vse aplikacije, ki so odprte na prepogljivem zaslonu se samodejno prikažejo na glavnem zaslonu.

Na glavnem 19,3-centimetrskem zaslonu lahko odprete tudi dve aplikaciji hkrati – ali pa v celoti izkoristite glavni zaslon v velikosti tabličnega računalnika s tremi aplikacijami. Hkrati lahko odprete dve okni iste aplikacije, po potrebi prilagodite razdelitev in se osredotočite na okno, ki ga potrebujete. Aplikacije, ki jih pogosto uporabljate skupaj, lahko tudi povežete med seboj in si tako nastavite bližnjico za hkratno odpiranje aplikacij v želeni postavitvi.

Prostoročna uporaba

Ne glede na to, ali ste se udeležili virtualnega sestanka ali kuhate po videoreceptu, z Galaxy Z Fold2 boste vedno imeli proste roke, kar omogoča še lažjo večopravilnost. To zagotavlja posebni tečaj, ki omogoča, da prepogljivi telefon ostane odprt pod izbranim kotom, kar nudi široko paleto možnosti gledanja za različne situacije.

Glavni brezkončni-O zaslon nudi tudi 120 Hz stopnjo osveževanja, kar zagotavlja več užitkov ob gledanju vsebin. Za vrhunsko izkušnjo zvoka vključuje tudi dva visokodinamična zvočnika.

Snemajte z največjo prilagodljivostjo

S Flex načinom boste lahko še bolje izkoristili sprednjo kamero. Kakor hitro se vaš telefon prepogne, se Kamera aplikacija razdeli na dvoje, pri čemer je predogled umeščen na vrh, ukazni elementi pa na dno. Kot prepogiba lahko preprosto prilagodite tako, da si svoje prostoročne videoposnetke postavite v povsem novo perspektivo. Kamero lahko sprožite tudi na daljavo z zamahom roke.

Dodatno, lahko se preprosto dotaknete ikone za samodejno kadriranje, kamera pa bo sledila vam ali nastopajočemu, da boste jasni in v fokusu. In če v kader vstopi več ljudi, kamera razširi pogled tako, da so vsi vključeni v posnetek. Vsebine lahko zajemate tudi tako, da v posnetek vključite perspektivo fotografa in motiva – s hkratno uporabo glavnega in prepogljivega zaslona boste lahko dogajanje okoli vas zajeli iz dveh strani.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button