NoviceTehnika

Galaxy Z Fold2 5G

Samsung Electronics je predstavil najnovejši Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov.

Galaxy Z Fold2 5G nudi številne izboljšave in novosti ter prinaša novo, popolnoma drugačno mobilno izkušnjo. Galaxy Z Fold2 5G z večjim prepogljivim in glavnim zaslonom združuje eleganten dizajn in strokovno izdelavo z novimi intuitivnimi funkcijami za edinstveno mobilno izkušnjo, ki nudi vsestranskost v vsakdanjem življenju.

15,75-centimetrski (6,2″) brezkončni-O prepogljivi zaslon zagotavlja še večjo uporabnost – brez da bi bilo potrebno odpreti drugi zaslon lahko preverite e-pošto, poiščete navodila za pot ali gledate svojo najljubšo vsebino.  Ko prepogljivi telefon odprete, je na voljo 19,3-centimetrski (7,6″) glavni zaslon z minimalnimi okvirji in kamera brez zareze, ki vam s 120 Hz hitrostjo osveževanja nudi brezhibno delovanje. Galaxy Z Fold2 5G za nudi tudi dinamični zvok z izboljšanim stereo učinkom in jasnejšim zvokom.

Galaxy Z Fold2 5G ima skriti tečaj, ki se s CAM mehanizmom popolnoma prilega in zagotavlja samostoječi zaslon pod določenim kotom pri Flex načinu. Galaxy Z Fold2 5G uporablja tudi posebno čistilno tehnologijo, ki je bila prvič predstavljena že pri Galaxy Z Flip. Tehnologija v reži med ohišjem ter tečajem odbija prah in neželene delce za brezhibno prepogibanje.

V Flex načinu je zajemanje vsebine lažje kot kadarkoli prej. S Capture View načinom vam zdaj ne bo treba zapreti aplikacije za kamero, da bi si lahko ogledali fotografijo ali videoposnetek, ki ste ga pravkar zajeli. Ta se bom prikazal na spodnji polovici zaslona, kamera pa bo še vedno delovala na drugi polovici. Na voljo je tudi Auto framing način. Ne glede na to, ali plešete ali kuhate po najnovejšem receptu, Galaxy Z Fold2 5G lahko posname prostoročne videoposnetke in motiv ohranja v fokusu, tudi če se ta premika.

Z Galaxy Z Fold2 5G lahko uporabniki zahvaljujoč 5G podpori uživajo v izjemnih hitrostih prenosa, hkrati pa 4.500 mAh baterija in super hitro polnjenje zagotavljajo dovolj energije za ves dan. Galaxy Z Fold2 5G nudi tudi brezžično Samsung DeX povezavo za več produktivnosti, medtem ko lahko z UWB tehnologijo, ki je vgrajena v napravo, enostavno in hitro delite datoteke, fotografije in videoposnetke z Nearby Share funkcijo.

Galaxy Z Fold2 5G bo na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi na približno 40 izbranih trgih od 18. septembra 2020. Prednaročila se začnejo 1. septembra 2020. V Sloveniji je priporočena maloprodajna cena za Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon 1.999 evrov. Na izbranih trgih bodo na voljo tudi različne barve tečaja –  kovinsko srebrna, kovinsko zlata, kovinsko rdeča in kovinsko modra. Uporabniki, ki se v promocijskem obdobju med 1. in 17. septembrom odločijo za nakup naprave pri Samsung pooblaščenih partnerjih, imajo možnost pridobitve pravice do prihranka ob nakupu, če dostavijo svoj rabljeni mobilni telefon za odkup.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button