NoviceTehnika

Čistejši dom za vse ljubitelje hišnih ljubljenčkov

Inteligentna nega vašega doma v kolikor vam vaši hišni prijatelji povzročajo sive lase.

Hišni ljubljenčki so čudoviti spremljevalci, ki nam prinašajo veselje, tolažbo in neizmerno ljubezen. A ne moremo zanikati, da lahko zaradi njih v naših domovih nastane pravi nered. Od bolh, do slinjenja, blata in prahu, ki ga prinesejo s sprehodov, do kopanja in občasnih nesreč. Ko je v domu štirinožni prijatelj se nam zdi, da dom nikdar ni več čist. A lahko živite s hišnim ljubljenčkom in imate čist dom – za to poskrbijo Samsung aparati, opremljeni z vrsto inteligentnih funkcij, ki vam tako ali drugače pomagajo poenostaviti življenje s hišnimi ljubljenčki.

Prav presenetljivo je, koliko dlak hišnih ljubljenčkov najdemo v domu. Ko se nam zdi, da smo posesali že vse, se spet znajde kak kupček za kakšnim kosom pohištva ali vrati. Ne glede na to ali se lotite temeljitega spomladanskega čiščenja ali le pospravljanja doma pred prihodom gostov, vam na pomoč priskoči pokončni sesalnik Bespoke Jet. Njegova izredna zmogljivost, namenski pripomočki za hišne ljubljenčke in večplastna dvojna krtača Jet ter večplastni sistem filtriranja, ki zadrži 99,999 % drobnega prahu in zmanjšuje izpostavljenost alergenom, so bili vsi zasnovani z mislijo na družine s hišnimi ljubljenčki.

Kadar smo odsotni od doma, se pogosto sprašujemo o počutju svojih hišnih ljubljenčkov. Še posebej, če imamo pri hiši mladička nas ne skrbi le zanj pač pa tudi za pohištvo, čevlje in podobno, kar ti ljubki mali štirinožci radi uničijo. Za takšne priložnosti je odličen pomočnik robotski sesalnik Bespoke Jet Bot AI+™ z vrsto funkcij, ki so enostavno dostopne prek aplikacije SmartThings na vašem telefonu, deluje kot dodaten par oči v vašem domu, ko vas ni doma.

S storitvijo SmartThings Pet Care lahko preprosto določite prostore, ki jih imajo vaši hišni ljubljenčki še posebej radi, da jih bo vaša naprava Bespoke Jet Bot AI+ bolj redno nadzorovala z načinom Home alone. S funkcijo Smart Cleaning, ki združuje prepoznavanje predmetov z umetno inteligenco ter senzorji 3D in LiDAR, se bo vaš Jet Bot AI+ izogibal predmetom vaših hišnih ljubljenčkov, od posodic za hrano do njihovih najljubših igrač, medtem ko bo čistil dlake. Poleg tega se lahko vaš Jet Bot AI+, če prepozna, da zaskrbljeni hišni ljubljenček laja ali joka, odzove na zvok s predvajanjem sproščujoče klasične glasbe, belega šuma ali drugih pomirjujočih naravnih zvokov, da bi pomiril vašega ljubljenčka.

Tla niso edino mesto, kjer se nahajajo dlake vaših kosmatincev. Njihovo odstranjevanje z oblačil je lahko zelo zamudno in neprijetno opravilo. Za čista in sveža oblačila brez neprijetnega vonja po ljubljenčkih poskrbijo pralni in sušilni stroj Samsung Bespoke AI z vrsto inteligentnih funkcij. AI OptiWash pomaga temeljito očistiti vaša oblačila, saj inteligentno prepozna težo pranja in stopnjo umazanije, da odmeri pravilno količino pralnega sredstva in vode. Tehnologija AI Ecobubble meša zrak, vodo in pralno sredstvo ter ustvarja mehurčke, ki perejo vaša oblačila pri nižji temperaturi, a kljub temu odstranijo najtrdovratnejše madeže od hišnih ljubljenčkov. Zmogljiv cikel Hygiene Steam Cycle sprošča paro iz dna bobna za še globlje čiščenje. Funkcija Air Wash, ki je na voljo pri evropskih modelih pa osveži vaše perilo z uporabo zelo vročega zraka, da se znebite vseh vonjav iz oblačil in posteljnine, ki jih za sabo puščajo vaši hišni ljubljenčki.

Mobilni paviljon bo obiskal naslednje kraje:
20. 4. – 23. 4., Vista Park Velenje
27. 4. – 1. 5., Promenada Žusterna – Semedela
3. 5. – 7. 5., Kavarna Lokus pri Koseškem bajerju
19. 5. – 20. 5., Mr.Pet – poslovalnica BTC Ljubljana
2. 6. –  4. 6., Mednarodna razstava psov v Postojni 2023
10. 6. – Festival za ljubitelje živali v Novi Gorici

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button