NoviceTehnika

BRAVIA Core na televizorje Sony BRAVIA XR prinaša nova filmska doživetja

BRAVIA Core ponuja širok izbor filmskih uspešnic, tako modernih kot klasičnih, in prav vse so na voljo ob nakupu televizorja BRAVIA XR.

Tehnologija BRAVIA Core je bila izdelana v sodelovanju s filmskim podjetjem Sony Pictures Entertainment (SPE) in predstavlja stičišče zabave in tehnologije ter kupcem nove družine televizorjev Sony omogoča ogled celovečernih filmov in drugih vsebin v najvišji kakovosti. Celovečerni filmi, prednaloženi na najnovejši seriji modelov BRAVIA XR, kot sta nedavno predstavljeni model Master A90J 4K HDR OLED in prihajajoči televizor X90J 4K HDR Full Array LED, pomenijo, da imajo uporabniki na dosegu tako najnovejše kot tudi klasične uspešnicei podjetja SPE, obenem pa še največjo zbirko filmov, izboljšanih z IMAX Enhanced. BRAVIA Core je prva storitev v panogi s tehnologijo Pure Stream; s pretokom do 80 Mb/s pa omogoča kakovost skorajda enakovredno UHD BD.

Lastniki televizorjev BRAVIA XR lahko izbirajo med 300 celovečernimi filmi, kot so Venom, Peter Zajec, Izganjalci duhov, Iztrebljevalec 2049 in Jumanji: Naslednja stopnja in sicer tako, da vnovčijo kreditne točke BRAVIA Core, ki jih prejmejo ob nakupu izbranih modelov televizorjev. Ob nakupu televizorjev A90J in Z9J boste prejeli 10 kreditnih točk, ob nakupu ostalih modelov BRAVIA XR pa pet. Prav tako storitev BRAVIA CORE vsebuje naročnino na izbor filmov, ki si jih lahko kupci ogledajo kadar koli in kolikokrat hočejo v kakovosti do 4K HDR. BRAVIA Core je na voljo na vseh televizorjih BRAVIA XR.

Rudi Leskovec
foto: Sony

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button