Gospodarska vozilaNovice

Znane so cene Ranaultovega Express Vana v Sloveniji

Renault Express Van bo cenjen predvsem za podjetja, ki iščejo najboljše razmerje med ceno in uporabno vrednostjo, saj izpolnjuje njihove bistvene potrebe. Novi Express Van izdelujejo v Renaultovi tovarni v Tangerju, v Evropi in drugod pa bo naprodaj od aprila 2021.

Novi Express Van prihaja na slovenski trg z dizelskima motorjema 1,5 Blue dCi 75 in Blue dCi 95. Motorja imata 55 kW in 220 Nm oziroma 70 kW in 240 Nm) v kombinaciji s šeststopenjskim ročnim menjalnikom. Poraba in izpust v kombiniranem ciklu WLTP se začne pri 5,1 l /100 km (133 g CO2/km). Na voljo je tudi dizelski motor Ecoleader 1,5 Blue dCi 75, ki ima hitrost omejeno na 100 km na uro, kar zagotavlja omejeno porabo goriva ne glede na voznikov način vožnje (prihranek 0,5 l/100 km in 12 g CO2/km v kombiniranem ciklu WLTP). Cene novega Express Vana se bodo pričele pri 15.860 )55 kW) in nadaljevale pri 16.592 evrih, kolikor boste morali odšteti za zmogljivejšo različico.

Štiri ključne značilnosti:
– Olajšano bivanje zahvaljujoč odlagališčem s skupno skoraj 48 litrov prostornine, največ v tem razredu.
– Enostavno nakladanje: posebno široka drsna bočna vrata (716 mm). Največja dolžina tovornega prostora za pregradno steno (1,91 m) in tudi največja prostornina na trgu (do 3,7 m³).
– Več povezljivosti: indukcijski polnilnik, do tri vtičnice USB in štiri električne vtičnice 12 V ter multimedijska naprava EASY LINK z 20-centimetrskim (8”) zaslonom z zrcaljenjem pametnega telefona in navigacijo.
– Večja varnost s kamero in sistemom pomoči za preglednost za vozilom (Rear View Assist), sistemi za izboljšanje preglednosti nad mrtvimi koti in sistemom za nadzor nad nihanjem prikolice (Trailer Stability Assist) za bolj varno lego na cesti.

Aleš Majerič
foto: Renault

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button