Gospodarska vozilaNoviceZanimivosti

Slovenska policija po novem z 20 novimi Jumperji

MNZ je svoje vrste okrepil z novimi "maricami".

Na Ministrstvu za notranje zadeve Republike Slovenije so za potrebe slovenske policije kupili 20 specialno kombiniranih tovornih vozil znamke Citroën Jumper. Na podlagi javnega razpisa so izbrali Avtotehno VIS, ki je pooblaščeni zastopnik znamke Citroën. Ta strateška odločitev je del neprestanih prizadevanj za izboljšanje operativne učinkovitosti in okoljske odgovornosti slovenske policije.

Vozila Citroën Jumper so bila izbrana na podlagi javnega razpisa. Med drugim imajo vozila pnevmatike, ki zagotavljajo boljši izkoristek in oprijem, še posebej na mokrih površinah, kar povečuje varnost in zmanjšuje porabo goriva.

Kot je poudarila Polona Kos, vodja prodaje na Avtotehni VIS: »Ponosni smo, da so na ministrstvu ponovno prepoznali vozila Citroën Jumper oziroma tako imenovane marice za vozila, ki ne le izboljšujejo operativne zmogljivosti slovenske policije, temveč tudi odražajo zavezanost trajnostnemu razvoju in varnosti vseh državljanov. V letu 2022 so namreč kupili 40 vozil Citroën Jumper, leto kasneje so se odločili še za dolgoročni najem 40 vozil, ki jim je omogočil dodatno fleksibilnost in zdaj še za nakup dodatnih 20 vozil. Prepričani smo, da bo ta nakup služil kot vzor drugim sektorjem in industrijam, ki iščejo zanesljive, varne in okolju prijazne poslovne rešitve.«

Rudi Leskovec
foto: Citroën, policija

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button