NoviceZanimivosti

Škoda je bila znova pri največjem pasjem dogodku

Štiri kolesa in štiri tačke, veliko vseh na veliki razstavi v Birminghamu.

Da so pri češki znamki pri snovanju svojih vozil pozorni tudi do hišnih ljubljenčkov, še posebej kosmatincev, je znano že kar nekaj časa. Zato sodelovanje Škode in podjetja Crufts, ki bdi nad največjim pasjim dogodkom v Veliki Britaniji, ne preseneča. In prav nič drugače ni bilo minuli vikend v Birminghamu, kjer se je dotična razstava tudi odvila.

Čehi so na razstavi predstavili povsem nova modela Kodiaq in Superb Combi, nedavno posodobljeno Octavio ter kompaktni športni terenec Kamiq, kar je ljubiteljem psov dalo odlično priložnost, da so si od blizu ogledali vse novitete družinsko obarvane znamke vozil.

Škoda je svojo stojnico na sejmu Crufts delila z dobrodelnim partnerjem Dogs for Good, s katerim sodeluje že od leta 2022, in tako pomaga pri ozaveščanju o psih pomočnikih, ki omogočajo lažje življenje invalidnim ljudem. Zaradi predanosti štirinožnim prijateljem so pri Škodi razvili široko paleto varnostnih in udobnih dodatkov za varen in udoben prevoz psov ter sodelujejo s službami za nujno pomoč pri zagotavljanju posebnih vozil Škoda po meri, kot sta recimo Kodiaq in Karoq, ki poskrbita za transport delovnih psov.

Blaž Likovič
foto: Škoda

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button