E-MobilnostGospodarska vozilaNa kolesihNovice

Renault Master E-Tech z zajetnejšo baterijo

Hitrejše polnjenje in daljša avtonomija za velikega dostavnika.

Iz Renaultovega oddelka za gospodarska vozila so naznanili manjše spremembe pri svojem največjem električnem dostavniku Master E-Tech. Posodobitev pogona sledi skladno z prevetritvijo Renaultove električne flote kjer bo 52 kWh baterija zamenjala »staro« s kapaciteto 33 kWh.

V skladu z WLTP standardi naj bi zajetnejša baterija zagotovila do 200 kilometrov avtonomije, medtem ko jo bo mogoče polniti z največ 22 kilovati enosmernega toka (DC). V primeru izmeničnega toka bo moč lahko znašala največ 11 kW. Elektromotor po novem zmore 57 kW (76 KM) in 225 Nm navora.

Master E-Tech je na voljo v kar sedmih različicah kot kombi, kabina na platformi in kabina na podvozju. Skupna masa vozila lahko znaša 3,1 ali 3,5 tone, prenova pa bo v vozilo dodala še nekaj uporabniških funkcij in asistenčnih sistemov, ki smo jih vajeni iz osebnih Renaultovih vozil (samodejno uravnavanje svetil in brisalcev, sistem za speljevanje v klancu in podobno).

Blaž Likovič
foto: Renault

Povezani članki

En komentar

  1. Can I simply say what a comfort to find someone that actually understands what theyre discussing on the net. You actually realize how to bring a problem to light and make it important. More and more people really need to read this and understand this side of your story. I was surprised that youre not more popular since you definitely possess the gift.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button