E-MobilnostGospodarska vozilaNa kolesihNovice

Opel predstavlja dinamično zasnovanega Vivara GS

Športni sklop opreme tako v klasičnem kot električnem modelu.

Pri Oplu so se odločili, da bodo na določenih trgih kupcem ponudili nekaj več dinamike tudi v segmentu gospodarskih vozil. V linijo Vivara bodo namreč vpeljali športni sklop opreme GS, ki bo na voljo v klasično gnanem kot tudi električnem modelu. Obema bo skupen dinamičen videz in razkošnejši ambient.

Torej, pod črto sprememb pri pogonu ne bo, popolnoma drugače pa je pri videzu. Zunanjost bo odeta v izstopajoče stranske pragove z integriranimi blatniki in sprednji spojler, nič manj sramežljiv ni niti zadek Vivara GS z usmerjevalcem zraka pri odbijaču in dvojim usmernikom zraka na strehi. Vse skupaj ni zgolj estetske narave, saj so Oplovci zatrdili, da je vozilo stabilnejše ko ni otovorjeno s potniki ali prtljago.

GS paket prinaša še lična v bleščečo črnino odeta 18-palčna platišča s kraki v obliki črke Y, na katera so nataknjene tovorne pnevmatike za prenašanje višjih bremen. Ambient je pričakovano prevlečen z usnjem, tokrat ekološkega porekla in ročno ustrojen, zato naj bi bil volj odporen na obrabo in kemikalije. Oplemeniten je s kontrastnimi rdečimi šivi in mestoma označen z GS logom.

Omenjeni sklop opreme bo na voljo v električnem e-Vivaru s 75 kWh zajetnim akumulatorjem ali klasično gnanem z dvolitrskim turbodizlom v nosu. Cene se glede na trg pričakovano razlikujejo, vendar manj kot 45 tisočakov (brez davščin) ne pričakujte.

Blaž Likovič
foto: Opel

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button