MiniatureNovice

Novost: Alpha Model Porsche 911 GT3

Novo leto, nova maketa

Pri Alpha Model so za začetek leta pripravili presenečenje v obliki novega Porscheja 911 (992) GT3.

Gre za aktualni model Porschejevega cestnega dirkalnika in iz priloženih slik je razvidno, da so tudi tokrat pri Alpha Model v sam kit vključili vse kar potrebujemo za izdelavo izjemne makete.
Zunanjost krasijo izjemni aerodinamični dodatki in opcijska kovana platišča, prav tako so dodane vse karbonske nalepke. Upoštevali so kritike prejšnjega GT3-kita in tokrat od karoserije ločili luči, v notranjosti pa prevladujejo špartanski karbonski sedeži ter varnostna kletka.

Za dodatno ponazoritev detajlov so tudi tokrat dodali kovinske zavorne kolute in z dodatkom ploščice z imenom ter oznako modela poskrbeli, da bo razstavljena maketa videti odlično.

Maketa bo po besedah proizvajalca na voljo v začetku naslednjega meseca. S prednaročilom pa si lahko svojo zagotovite že vnaprej na Alpha Model za dobrih 150 evrov, ali z že upoštevanim davkom, carino in poštnino pri uradnem zastopniku za Avstrijo in Slovenijo Modellisto.at

V kolikor še niste povsem prepričani v nakup, lahko počakate, da z izdelavo pričnemo v uredništvu in se prepričate o kakovosti Alpha Model maket.

Matej Grofelnik
foto: Alpha Model

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button