Gospodarska vozilaNovicePočitniška vozilaProsti čas

Nove kamping nadgradnje za Volkswagne Caravelle, California in Caddy

Volkswagen je pripravil novo modularno nadgradnjo za počitniška vozila.

Z Volkswagnovo novo modularno kamping enoto, bo počitnikovanje z njihovimi praktičnimi vozili hitrejše in enostavnejše. Nova mobilna enota »mobilni dom v škatli« s kuhinjo, ležiščem, zalogovnikom vode in shranjevalnimi prostori bo na voljo za modele Caravelle, California in Caddy.

Ker se vse več ljudi zaradi kovidnih omejitev odloča za lokalno počitnikovanje, se je povpraševanje po kamping opremi izdatno povečalo, kar so opazili tudi številni proizvajalci. Med njimi je tudi Volkswagen, ki že ponuja nekaj tovarniških počitniških vozil, sedaj pa širijo svojo ponudbo z novo razširitveno enoto z enostavno umestitvijo v prtljažni prostor. Praktičen zaboj skriva kuhinjo pripravljeno v nekaj sekundah in ležišče razprostrto v eni potezi.

Najdražja modularna enota BusBox je ocenjena na 3.990 evrov in je kompatibilna z modeli Caravelle T5, T6 in T6.1. Komplet združuje posteljo, vzmetnico, kuhinjski prostor z dvema gorilnikoma, razširljiv shranjevalni prostor in zalogovnik vode. Drugi paket, BusBox brez vzmetnice, je na voljo za modela Caravelle in California Beach Tour v zameno za 3 tisoč evrov. Enota KombiBox za 3.300 evrov se kompatibilna izključno z modeli Caddy, vsebuje pa ležišče, kuhinjo, shranjevalnik vode in nekaj odlagalnih prostorčkov.

Kupci bodo lahko ustrezno praktično modularno kamping enoto, naročili pri lokalnem trgovcu s komercialnimi vozili. »Naša nova linija kamping dodatkov bo poenostavila potovanja, saj v enem pametno zasnovanem in kompaktnem paketu združuje vse najnujnejše potrebščine,« pravijo pri Volkswagnu.

Žiga Kolman
foto: Volkswagen

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button