NovicePredstavitve

Nakupovanje Mercedesov bo v Ljubljani še boljša izkjušnja

Prodajni salon in servis osebnih in lahkih dostavnih vozil Mercedes-Benz Emil Frey Avtocenter Ljubljana sta dobila novo podobo.

Salona sta posodobljena po konceptu MAR20X, ki predstavlja odziv na številne spremembe pri prodajnih in poprodajnih storitvah ter omogoča prilagoditev naraščajočim potrebam in pričakovanjem sodobnih kupcev.

Nov koncept maloprodajnega modela je korak, ki ga Mercedes-Benz sprejema v skladu s svojim poslanstvom, da ni le proizvajalec vozil, ampak inovativno tehnološko podjetje. Želijo, da njihovi kupci doživijo nekaj več – izkušnjo, ki jih popelje v svet inovacij, oblikovanja in popolnoma individualiziranega svetovanja. Verjamejo namreč, da je ključ do uspeha v inovacijah in ustvarjanju izjemnih izkušenj, kjer se prepletajo tehnologija, estetika in strast do avtomobilov.

Koncept MAR20X je zasnovan z mislijo na vzpostavljanje dolgoročnih odnosov s strankami in povečanjem zvestobe blagovni znamki. Prijeten in udoben ambient, integracija sodobnih medijskih elementov ter posodobljeni in hitri procesi združujejo svoje moči in s tem ustvarjajo izkušnjo, ki strankam omogoča občutek edinstvenosti. Občutek, da pripadajo nečemu res posebnemu.

S pristopom, usmerjenim v stranko spodbujajo hitre in proaktivne svetovalne postopke, z vpetostjo medijskih elementov skozi celotno nakupno izkušnjo pa zasledujejo cilj k bolj poglobljenemu razumevanju tehničnih vidikov vozil, svojim strankam omogočajo boljšo informiranost in lažjo odločitev za nakup. Obenem pa skozi celotno nakupno pot zagotavljajo podporo visoko usposobljenih prodajnih in servisnih svetovalcev.

Rudi Leskovec
foto: MB

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button