E-MobilnostMotociklizemNa kolesihNovice

Sunra EV: Potencialna britanska električna dvokolesna ofenziva?

»Last mile« transfer ali lasten lokalni prevoz brez emisij.

V našem nabiralniku smo naleteli na vest, da Sunra EV širi svojo modelno paleto z novim članom po imenu ROBO-S. Dodatno smo prebrali, da je to idealna rešitev za ljubitelje počitnikovanja s prikolico ali avtodomom. Tako smo zašli v raziskovanje tega relativno svežega podjetja na tržišču dvokolesnih električarjev …
Sunra EV se je razvila iz garažnega podjetja, lociranega v kitajski prestolnici Peking. Od preloma tisočletja, ko so svetu predstavljali svoje koncepte in vizije so danes prešli v korporacijo s štirimi proizvodnimi obrati na Kitajskem in prodajnimi zastopniki v kar 70 in več državah.

 

V njihovi modelni paleti se nahaja kar sedem karoserijskih segmentov, znotraj katere se nahaja več modelov. Od klasičnih električnih skirojev X7 in X9, električnega kolesa RAY-M pa vse do mini cestnega motorja MIKU SUPER ter celo mikro avtomobila i03, ki je nekakšna kopija električnega vozila SMART.

 

Nam najbližji saloni se nahajajo v Nemčiji ali Italiji, celotno modelno paleto pa si lahko ogledate na mednarodni spletni strani TUKAJ. V zameno za nekaj tisočakov si lahko tako v svojo garažo še pred Božičem zapeljete eno izmed električnih dvokolesnih atraktivnosti.

Blaž Likovič
foto: Sunra

 

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button