E-MobilnostMotociklizemNa kolesihNovice

Skuter Silence S01+: Električna zmogljivost s slogom

Španci predstavljajo novo izvedenko serije 01.

Iz Katalonije je zapeljala sveža dvokolesna premičnina, ki sliši na ime S01+. Govora je o električnem skuterju Silence S01+, ki je novi zastavonoša te španske znamke. Nudi zmogljivost primerljivo z bencinskimi 125-kubičnimi skuterji, saj zmore 7,5 kW moči, medtem ko energijo zagotavlja baterija s kapaciteto 5,6 kWh.
Končna hitrost je omejena na 100 km/h, medtem ko mestnih 50 km/h doseže v 3,9 sekunde. Opremljenost S01+ temelji na izvedeni S01 Connected, ki so ji dodani nastavljivo vzmetenje, prisilno hlajeni zavorni koluti znamke Gelfar, kontrastno obarvan sedež ter rdeče obarvani detajli na antracitno sivi karoserijski barvi.

Povezljivost s skuterjem je zagotovljena preko Silence mobilne aplikacije, s katero lahko krmilimo oziroma spremljamo določene funkcije motorja in njegovega električnega pogona, ali pa zgolj uporabimo Google Zemljevid za navigacijo po natrpanih urbanih središčih.

Vsak Silence S01+ prihaja z dvema letoma splošne garancije in tremi leti garancije na baterijo. Cena različice S01 Connected se giblje pri dobrih sedmih tisočakih, medtem ko cena S01+ za slovenski trg še ni potrjena, vseeno pa pričakujte še tisočaka ali dva več.

Blaž Likovič
foto: Silence

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button