MotociklizemNovice

Prenovljeni Suzuki Burgman 400

VIDEO: Japonci so prenovili svojega maksi skuterja!

Suzuki se je pripravil na prihajajočo motociklistično sezono, ki so jo topli marčevski dnevi marsikje že načeli. V ogenj bodo poslali svojega prenovljenega maksi skuterja Burgman 400, čigar glavna noviteta je nadgrajen stabilnostni sistem, ta pa nadalje opazno poveča varnost motocikla. Vendar pa to vsekakor ni vse.

Burgman 400 tako prinaša nov stabilnostni sistem, nekaj kozmetičnih sprememb in nenazadnje tudi posodobitev pogona. Začnimo pri svetilih, ki prav vsa po novem svetijo v LED tehnologiji. Karoserijske barve bodo tri – železno siva, mat siva in mat črna, vsem pa so skupna lita platišča v modrem odtenku.

Jedro pogona še vedno tvori 400-kubični agregat, ki ima nameščeno »twin plug« glavo valja. Dve vžigalni svečki naj bi poskrbeli za boljši odziv motorja pri nižjih in srednjih vrtljajih ter nenazadnje tudi za mirnejšo delovanje agregata nasploh. Višja je tudi končna hitrost, medtem ko naj bi bila poraba goriva nižja. Več informacij sledi ob prihodu v Suzukijeve prodajne salone med poletnimi meseci.

Blaž Likovič
foto: Suzuki

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button