MotociklizemNovice

Ducatijeva Multistrada V4 z nekaj svežine v sezono 2022

Italijanski potovalnik nadgrajen in obogaten nagovarja nove kupce.

Ducati ima v segmentu potovalnih dvokolesnikov na voljo model Multistrada V4, ki združuje športni pedigre »rdečih« z vsemi komoditetami potovalnih motociklov. Očitno precej uspešno, saj je najbolje prodajan model v minulem letu. Da bi držali korak s konkurenco, so za prihajajočo sezono pripravili nekaj manjših posodobitev. Začenši pri zunanji podobi, ki bo po novem lahko obarvana tudi v »ledeniško belo«.

Tehnične novitete se pričnejo pri nadgrajenem multimedijskem vmesniku, ki je bogatejši za povsem novi Ducati Connect povezljivostni sistem in nasploh prirejen lažji in intuitivni uporabi. Med elektronskimi pomočniki se po novem nahaja sistem Minimum Preload, ki delno samodejno elektronsko uravnava višino podvozja glede na hitrost motorja. Posebej pomembno za manevriranje ob nizkih hitrosti, še posebej s sovoznikom na motorju.

Nadgradnja se zaključuje s širšim naborom dodatne opreme, predvsem v zavihku »Ducati Performance«, kjer bodo ljubitelji dinamike v zameno za evre izdatno oplemenitili svojo Multistrado V4. kot že njeno ime pove, je namenjena potovanjem po večih tipih cestišč in njena dodatna oprema vse to še izboljša.

Aleš Majerič
foto: Ducati

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button