MotociklizemNovice

Ducatijeva čelada Horizon V2 z nadgradnjo v sezoni 2022

VIDEO: Šlem in oprema za zahtevne jezdece!

Horizon V2 je Ducatijeva vrhunska potovalna čelada, ki združuje udobje, praktičnost, slog in varnost v enem modularnem paketu, torej prilagodljivem za praktično vsak slog vožnje.

Horizon V2, ki je del Ducatijeve kolekcije oblačil za leto 2022 ima po novem grafiko, zasnovano pri podjetju Drudi Performance.

Zunanja lupina je po novem izdelana iz ‘Ultra’ karbonskega materiala v kombinaciji s sintetičnimi (aramidnimi) in steklenimi vlakni, ki dajejo čeladi tako moč, kot lahkotnost.

Notranja obloga s tehnologijo Carbon Fitting, ki vključuje termoregulacijske filamente z aktivnim ogljem, zagotavlja udobje, medtem ko za varnost poskrbi ekspandirani polistiren notranje lupine, ki absorbira in razprši kinetično energijo v primeru trka. Modularna čelada Ducati Horizon V2 zajema tudi sistem Eyewear Adaptive, ki vozniku omogoča nošnjo ultra širokih očal ali vizirja z namenom širokega razpona vidljivosti.

Nenazadnje omenimo še tehnologijo N-Com B 902X Intercom za zagotavljanje povezljivosti z mobilno napravo in brezkontaktnega krmiljenja preko glasovnega upravljanja. Več o sami čeladi izveste TUKAJ, nadgrajena različica pa bo na voljo z bližajočim se aprilom.

Blaž Likovič
foto: Ducati

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button