MotociklizemNovice

BMW Motorrad Roadshow 2021

Zopet nekaj za ljubitelje bavarskih motorjev.

Tradicionalno se na slovenske ceste vrača karavana štirinajstih najnovejših motornih koles BMW Motorrad, ki bo za organizirane testne vožnje na voljo 3. in 4. julija 2021 v Ljubljani ter 10. in 11. julija 2021 v Slovenski Bistrici. Prijave na testne vožnje že potekajo. Že četrto leto zapored bo BMW Motorrad Slovenija ljubiteljem motorjev predstavil najnovejše modele iz bavarske kolekcije. Testne vožnje bodo potekale štiri dni, in sicer v soboto, 3. julija, in nedeljo, 4. julija 2021, pri Centru Vič v Ljubljani ter v soboto, 10. julija in v nedeljo, 11. julija 2021, pri Gams klubu v Slovenski Bistrici.

Testne vožnje bodo vse dni potekale med 10:00 in 17:30 uro. Prijave na testne vožnje že potekajo na spletni strani www.bmw-motorrad.si ali motorrad.eventhub.si. Za vse ljubitelje motornih koles BMW bo na voljo 14 različnih modelov iz segmentov Adventure in Heritage. Organizirane testne vožnje bodo potekale 1 uro in bodo vodene.

Dogodek bo potekal na prostem. Upoštevana bodo navodila in priporočila NIJZ, skrbeli bodo za vzdrževanje medsebojne razdalje 1,5 m ter opozarjali na pravilno higieno rok in kašlja. Vse zainteresirane za udeležbo na dogodku prosijo za predhodno prijavo na spletni strani motorrad.eventhub.si, ter da se dogodka udeležijo le če so zdravi.

Rudi Leskovec
foto: caranduser.com

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button