MotociklizemNovice

Bavarci so prenovili svojega F 900 GS

VIDEO: Še močnejši in še lažji za nove dogodivščine!

Že res, da se sezona jezdecev na dveh kolesih preveša v finalne pohode v letošnji moto sezoni, vendar to ne pomeni, da si ne moremo obetati novitet v salonih. Novo so tokrat pripravili pri BMW Motorad, kjer so na shujševalno kuro poslali svojega enduro člana z oznako F 900 GS iz pustolovske bratovščine Adventure.

Ta vas zapelje na pota, kjer zagotovo ne bo gneče. Bolj se bo prašilo za vami, večji nasmeh boste imeli na obrazu. Nemci trdijo, da so sestavili najbolj popoln enduro motor do danes, saj zagotavlja maksimalno moč ob enostavni vodljivosti.

 

900-kubični dvovaljnik po novem zmore 105 KM (77 kW) in 93 Nm navora, medtem ko je motocikel shiral na končnih 219 kilogramov suhe mase. Ponaša se s prenovljenim svetlobnim podpisom in kopico dodatne opreme.
Med opcijsko opremo so na voljo štirje vetrobranski ščitniki, navigacijski sistem in paket Enduro Package Pro, ki prinaša nastavljive vilice Showa in nastavljivo vzmetno nogo ter robustno M Endurance pogonsko verigo, da bo pustolovščina brez skrbi in bo zares ustrezala vašemu okusu. Velja omeniti tudi izpuh, za katerega so bili zadolženi inženirji pri Akrapoviču in tri barvne opcije v konfiguratorju. Dvokolesna avantura F 900 GS se prične pri 14.200 evrih, več pa lahko preverite pri našem uradnem zastopniku TUKAJ.

Aleš Majerič
foto: BMW

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button