MiniatureNovice

Ljubitelji Hot Wheels modelov pozor! Countach na voljo le še nekaj dni

Ultra-omejena serija Lamborghini Countacha bo kmalu na voljo.

Vsak ljubitelj avtomobilizma si v svojem domovanju lasti vsaj en štirikolesni model, ki po možnosti izhaja iz serije Hot Wheels. Pri slednji modelčke izdelujejo že vse od davnega leta 1968, celotnemu naboru pa bodo v kratkem dodali precej omejeno serijo z Lamborghini Countachem v glavni vlogi.

Del Hot Wheels zbirateljskega programa »sELECTIONs«, kjer se nahaja kar nekaj 64-krat pomanjšanih ikon kot sta recimo Mercedes-Benz 300 SL (1955) in Datsun 240Z bo v kratkem dopolnil Lamborghini Countach LP 500 S, čigar izvirnik sega v leto 1982. prihaja v Spectraflame Ice modri barvi s srebrnimi Real Riders platišči. Model je pričakovano poln zanimivih podrobnosti s precej natančno oblikovanim ambientom.

Da bi si lahko omenjeni voz lastili, se boste morali kar najhitreje ustvariti uporabniški račun v spletnem klubu Hot Wheels Red Line in ob naročilu vplačati 35 evrov (brez poštnine). Pohitite, naročila so odprta zgolj še do danes, 25. 7., zatem se bo proizvodnja omenjenega Lamborghinija zaključila …

Blaž Likovič
foto: Hot Wheels

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button