MiniatureNovice

LEGO Transformers Optimus Prime #10302

Deseptikoni pozor, tukaj je Prime, LEGO Optimus Prime!

Danski igračarski gigant predstavlja novo stvaritev, s katero špekulativno napoveduje novo linijo produktov znamke Transformers. Prvi v vrsti se razkriva vodja Avtobotov, Optimus Prime.

Gre za dinamično sestavljanko, ki jo tvori 1.508 kock. Maketa je narejena v Legu vse bolj priljubljenem stilu ”dva v enem”, a razlika je ta, da se Optimus Prime iz ene v drugo prelevi brez ponovnega razstavljanja in sestavljanja kock. Pravzaprav se transformira dobesedno.

Komplet franšize Transformerjev je kot nalašč za ljubitelje konjičkov na štirih kolesih ter pristašev ”blockbusterjev” režiserja Michaela Baya. Dimenzijsko gledano transformirani Optimus kot tovornjak v dolžino meri 27 cm, širino 12 cm in višino 15 cm, medtem ko v robotski transformaciji njegova višina znaša 35 cm. Vendar pojava in možnost transformacije še nista vse.

Optimus Prime omogoča kar 19 točk artikulacije, s čemer še dodatno raziskujete sestavljen model. Lahko odprete njegovo prsno skrinjo, kamor shranite avtobotsko matrico vodenja, nameščate orožja, odstranite raketni pogon, postavite razstavno ploščo … Lego Transformers Optimus Prime, s serijsko številko 10302, bo v prodajalnah na voljo v začetku prihodnjega meseca po ceni 170 evrov.

Rocco
foto: LEGO

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button