MiniatureNovice

Lego Technic Bugatti Bolide Agile Blue #42162

Deja vu.

Po večmesečnih ugibanjih, je Lego zdaj uradno razkril tehnično maketo Bugatti Bolide Agile Blue, modro različico lansko leto predstavljenega rumenega ‘bolida’. Razen barvne razlike, sta modela popolnoma enaka drug drugemu. Razlog?

Najverjetneje tiči o znameniti modri barvi, ki že od samega začetka prisotna na vozilih znamke Bugatti? Cena 905-delnega kompleta, polnega pristnih funkcij, kot so detajli z delujočim motorjem W16, krmiljenjem in škarjastimi vrati, z 49,99 evra prav tako ostaja enaka.

Z dolžino 31 cm je Lego Technic Bugatti Bolide Agile Blue popoln komplet za vse ljubitelje avtomobilov oziroma tehničnih pripravkov. Če še nimate konstrukcije v rumeni barvi, je zdaj mogoče priložnost, da izberete svoj najljubši odtenek v spomin na motor W16. No, če pa že imate rumenega, pa lahko z dvema priredite dirko.

Skratka, Lego Technic Bugatti Bolide Agile Blue s kodno oznako 42162, bo na voljo od 1. junija. V vednost pa dodajamo, da na ta dan na police trgovin prihajata še kompleta NASA Mars Rover Perseverance ter John Deere 948L-II Skidder.

Rocco
foto: Lego

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button