MiniatureNovice

LEGO Speed Champions bogatejši za filmski ikoni

Brezčasna filmska lika z legendarnima avtomobiloma.

Danski proizvajalec igrač predstavlja dve novi vozili v seriji Speed Champions – #76911 007 Aston Martin DB5 in #76912 Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T.

Čeprav sta vam predstavljena modela mogoče že znana, je to zato, ker sta vozili že dobili mesto v večjih kompletih Lego – DB5 v Creator, Charger pa v Technic.

Zdaj se cestni legendi predstavljata v manjši podobi, v sklopu serije Speed Champions, ki slovi po ikoničnih ”kockastih” štirikolesnih konjičkih. Aston Martis DB5 vsebuje 298 kosov, medtem ko Dodge Charger R/T 345. Oba modela imata še nekaj posebnosti, tako so recimo modelu DB5 priložene različne filmske tablice. A največjo novost v portfelji prinašata minifigurici Jamesa Bonda in Dominica Toretta, saj sta edinstveni, predvsem pa hudičevo avtentični.

Oba kompleta bosta na prodajne police predvidoma prišla 1. avgusta, cena pa bo najverjetneje inflacijskemu obdobju primerna. Ljubiteljem modelčkov Speed Champions pa priporočamo še ogled intervjuja s snovalcem predstavljenih modelčkov, v katerem so razkriti še mnogi detajli.

Rocco
foto: LEGO

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button