MiniatureNovice

Junijske novosti Lego Speed Champions

Divji Lamborghini, nastopaška Mercedesa ter tekmovalna Aston Martina.

Legov portfelj Speed ​​Champions se v zadnjih letih vztrajno širi in zdaj se novitete predstavljajo že v treh valovih. Marčevskemu kvartetu sledijo v drugem valu tri junijske novosti, medtem ko tretji val prihaja z avgustom. In s čem nas je danski proizvajalec igrač tokrat presenetil?

Prvi komplet je povsem novi #76923 Lamborghini Lambo V12 Vision Gran Turismo. Elektrificirani hiperavtomobil ima zelo futurističen videz z veliko nazobčanimi robovi, ki so se dobro prenesli v Lego obliko. Avto nosi skladno olivno zeleno barvo s potiskanimi platišči. Sestavlja ga 230 kock, pričakovana prodajna cena pa je okoli 27 evrov.

Sledi komplet s številko #76924, gre za dvojec Mercedes-AMG G 63 in Mercedes-AMG SL 63. Skupno 808 sestavnih kosov se ceni na 44,99 evrov 808 kosi. Zanimivo je, da je za ustvarjanje G 63 potrebnih veliko elementov, čeprav je vozilo popolnoma, pa ima velik volumen ter ”delujoč” motorni pokrov. SL 63 je živo rumeni kabriolet z odprto streho.

Tretji predstavnik drugega vala novosti Lego Speed ​​Champions je prav tako dvojec pod številko #76925, Aston Martin Vantage Safety Car ter F1 dirkalnik AMR23, ki vsebujeta 564 kosov za 44,99 evrov. Oba avtomobila sta odeta v ikonično britansko dirkalno zeleno barvo.

Vsi trije predstavljeni kompleti Lego Speed ​​Champions bodo na voljo s 1. junijem 2024 pri vseh ponudnikih igrač danskega proizvajalca.

Rocco
foto: Lego

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button