MiniatureNovice

Botanične kreacije iz Lego kock

Orhideja in sukulente se v letu 2022 pridružujejo botanični kolekciji danskega proizvajalca igrač.

Ali vam zalivanje ter nega rož delata preglavice? Brez skrbi, Lego ima odgovor za vse oboževalce botanike, ki odgovornost jemljejo z levo roko.

Lansiranje botanične linije se je danskemu proizvajalcu igrač zagotovo obrestovalo, saj so se poleg novodobnih dam, za nakup odločali tudi pozabljivi moški. Konec koncev imajo ženske kar nekaj praznikov. In predno zaidemo s teme, poglejmo nova dva artikla, ki ju Lego dodaja v ”rastlinski” nabor.

To sta kreaciji Orhideja (#10311) in Sukulente (#10309). Če se tako kot jaz sprašujete, kaj za vraga so sukulente, naj pojasnim, da so to tisti prikupni kaktusi brez bodic z mesnatimi listi, za katere velja, da jih preprosto ‘moramo’ imeti, ker so tako simpatični ter v našem uredništvu dobijo stransko vlogo na foto setih.

Orhideja (#10311) deluje precej avtentično, in bo tudi omogočala veliko kostumizacij – obračanje listov, cvetov, različne velikosti cvetov, … Meri 39 cm v višino, 30 cm v širino ter 24 cm v ”globino”, sestavlja pa jo 608 kock. Sukulente (#10309) so s 771 kosi številčno večji komplet, ki obsega 9 različnih ”mini kaktusov”.

Oba kompleta bosta na voljo od 1. maja dalje pri pooblaščenih trgovcih Lego artiklov. Priporočena cena enega in drugega kompleta je nastavljena na 49,99 evra.

Rocco
foto: Lego

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button