NoviceZanimivosti

Bomber for Bentley: Zmogljivost tudi na snežnih strminah

VIDEO: Posebna omejena serija Bentley ICE Edition smuči.

Predpostavimo, da se v idilično zimsko letovišče zapeljete s svojim Bentleyjem, katerimkoli pač. Morda si na tem mestu najlažje zamislimo športno-terensko Bentaygo, ki ji je v belino odeta pokrajina vsekakor pisana na pločevino. In medtem ko vam hotelski sluga iznaša prtljago iz vozila bo v strešnem kovčku za smuči naletel na prav zanimiv komplet – ravno tako Bentleyjev.

 

Pri britanski razkošni znamki so namreč za prihajajočo sezono v svojem oddelku za dodatno opremo predstavili nove smuči ICE Edition. Serija je omejena na 200 parov in po besedah Angležev temelji na najboljših izbranih materialih. Smisel smuči seveda ni tekmovanje in hitrost, temveč slog. Slog prihoda na bele strmine in ne slog vožnje, saj so smuči prilagojene tako izkušenim uporabnikom kot tistim z malo manj prevoženimi kilometri.

Dotičen komplet ICE Edition smuči prihaja v sivo-beli barvni kombinaciji z ličnimi srebrnimi 3D Bentley dekorativnimi elementi, celotnemu paketu pa so dodane še palice in smučarska čelada – oboje iz karbona. Izbirate lahko med tremi dolžinami (161, 171 ali 181 cm), pri čemer je cena kompleta venomer enaka. Znaša 2.750 evrov, zato lastnikom Bentleyjev ne bo predstavljala pretiranega stroška. V kolikor si jih poželite, pohitite, saj je zanimanje menda precejšnje.

Blaž Likovič
foto: Bomber/Bentley

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button