AvtomobilizemNoviceZanimivosti

VW predstavlja nabor letošnjih božičnih daril

Ljubitelji nemške ljudske znamke pozor, kajti nabor idej je širok!

Volkswagen skrbi za svoje zveste kupce in nasploh ljubitelje znamke, saj vsako leto predstavijo ne tako skromen nabor potencialnih božično-novoletnih daril. Tudi letos se niso izneverili tradiciji in predstavili tehniko, igrače in potovalne pripomočke za aktualne ali bodoče lastnike VW štirikolesnikov. Letos se veliko izdelkov nahaja ali v elektrificirani ID skupini ali popolnoma nasprotni visoko-oktanski GTI. Kaj točno torej najdemo ljubitelji znamke

Med izstopajočimi izdelki je zagotovo 43-krat pomanjšana maketa vozila ID.3 v Makena turkizni barvi. Veliko podrobnosti z Andoya litimi platišči na čelu bo nedvomno zanimivo darilo za lastnike tega VW električarja. V enako pomanjšani različici najdete tudi družinsko obarvanega ID.4 v medeno rumenem odtenku, panoramsko streho in IQ Light žarometi. Skratka, Nemci so se pri podrobnostih zopet izkazali.

Ljubitelji oktanske športne družine GTI bodo svojim prestolonaslednikom namenili pravcati GTI poganjalec, ki brzi tako hitro kot voznikove nogice zmorejo. Brez hitrostne omejitve torej. Pri tem ne smemo pozabiti na vpadljivo črno barvo tega enoslednega Volkswagna z rdečim sedežem ter nenazadnje tudi emblemi GTI. Dobra vest je, da je poraba merjena v količini otroških obedovanj in za vožnjo ni zahtevano dovoljenje nobene nam znane kategorije.

Med zanimivejšimi izdelki so se znašli še GTI ročna ura za vse zamudnike, čedni GTI črni natikači, ki so nedvomno dober par k GTI potovalnemu kovčku, na koncu pa sledi še kopica vsakodnevno uporabne elektronike.

Blaž Likovič
foto: VW

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button