AvtomobilizemNovice

Urus Liberty Walk »bodykit« za 57 tisočakov

Japonski karoseristi so pripravili nastopaško predelavo Lamborghinija Urus.

Wataru Kato, ustanovitelj japonskega karoserijskega podjetja Liberty Walk, je predstavil prvo novo kreacijo za letošnje leto in kot kaže, so se odločili za pavzo od predelav superšportnikov, saj so se lotili divjega SUV-ja iz Sant’Agate.

Zaradi vse večjega števila SUV-jev in križancev, so se pri Liberty Walk odločili svojo ponudbo občutno razširiti v ta dobičkonosen svet ter pripraviti vse več »bodykit« kompletov za tovrstne avtomobile. za začetek so izbrali kar najbolj norega izmed vseh, Lamborghinija Urus. Dotični primerek z vsemi možnimi dodatki – širokimi blatniki, zadnjimi krilci, difuzorjem in nastrojen sprednjim delom, – bo premiero doživel na novembrskem šovu SEMA v Las Vegasu, a naročila za dodatke že sprejemajo.

Kot pričakovano, cena za vso karbonsko kramo ni nizka. Če si omislite celoten paket zunanjih aerodinamičnih dodatkov in zraven obkljukate še pokrov motorja iz plastike okrepljene z vlakni, boste morali odšteti 36 tisoč evrov, če vam bolj dišijo ogljikova vlakna, se cena kompleta povzpne na 57 tisočakov.

Žiga Kolman
foto: Liberty Walk

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button