AvtomobilizemNovice

Ujemite E-3008

Operacija Peugeot #CAMOCATCH, ki bo ob lansiranju novega vozila E-3008 povezala širšo javnost, prehaja v zadnjo fazo: #CAMOCATCH CHALLENGE.

Letošnje poletje Peugeot, da fotografirate med izvajanjem zadnjih razvojnih testiranj na javnih cestah. Srečni nagrajenci bodo lahko poprijeli za njegov volan! Peugeot s svojim povsem novim električnim modelom fastback E-3008 uvaja več inovacij kot kdajkoli prej. Običajno so prototipi maksimalno skriti in se na vso moč izogibajo očem javnosti. Novi E-3008 pa bo na voljo za ogled in bo v svoje lansiranje vključil tudi širšo javnost.

V prvi fazi operacije, v mesecu maju, je Peugeot na svojih družbenih omrežjih širšo javnost pozval, naj glasuje o povsem novih maskirnih preoblekah za prototip novega modela E-3008. Junija je bilo na raznih družbenih omrežjih znamke oddanih na tisoče glasov in izbrane so bile naslednje tri maskirne teme:

tematski motiv »Street Art«,
tematski motiv »Optic Art«,
tematski motiv »Proto’type«.

V tem obdobju tekom izziva #CAMOCATCH CHALLENGE pri Peugeotu pozivajo vse, ki se jim bo nasmehnila sreča in bodo enega od zamaskiranih vozil Peugeot E-3008 videli na lastne oči, da ga fotografirajo (v skladu z varnostnimi predpisi) ter med 15. julijem in 15. avgustom njegovo sliko objavijo na družbenih omrežjih (Facebook in Instagram) z omembama #CAMOCATCH in @Peugeot. Vsa zamaskirana vozila E-3008 so opremljena s QR-kodo. Znamka bo med sodelujočimi (vsak lahko odda le eno objavo) izžrebala šest nagrajencev, ki bodo v letu 2024 predpremierno povabljeni na preizkus vozila v okviru predstavitve in testnih voženj za novinarje.

Rudi Leskovec
foto: caranduser.com

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button