AvtomobilizemNovice

Toyota pomladila slovenske gozdove

Odvrgli so poslovna oblačila, zavihali rokave ter se pogumno podali v dežno-snežno vremensko napoved s smelim ciljem posaditi več kot 2.000 sadik dreves. Da niso tisti, ki zgolj obljubljajo, da so ljudje akcije, ki verjamejo, da je sreča stvar odločitve, so zaposleni Toyota Adria dokazali tudi preteklo soboto, ko so v sodelovanju z družbo Slovenski državni gozdovi v Kočevski reki skupaj s prostovoljci Občine Kočevje pomladili slovenski gozd in na koncu posadili več kot 2.400 sadik dreves.

Namen zasaditve še enega v nizu Toyotininih gozdov je na najučinkovitejši način približati širši populaciji skrb za okolje ter aktivno podpirati in pospeševati razvoj kvalitetne in zdrave življenjske kulture. S tem želijo širiti zavedanje, da smo za našo prihodnost odgovorni mi sami in da vsak lahko s svojimi ravnanji prispeva k boljšemu jutri in še dlje.

Pridružil se jim je tudi župan občine Kočevje Vladimir Prebilič. »Podjetje, s katerim smo začeli prvi projekt prevoz na zahtevo v Sloveniji, je zavezano tudi okolju. Zato smo se pod organizacijo SiDG pridružili številnim prostovoljcem tudi iz vrst Toyota Slovenija in s skupnimi močmi zasadili 2.400 dreves.«

Rudi Leskovec
foto: Toyota

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button