AvtomobilizemNovice

Še več karbonskega okrasja za Manharta MH3 Touring

BMW M3 Touring z veliko ogljikovih vlaken in večjo močjo.

Znameniti nemški predelovalec Manhart je predstavil sveženj novih dodatkov za divjega bavarskega karavana, ki je obnorel avtomobilsko sceno. Prvo serijsko izvedbo BMW-ja M3 Touring so že uspeli predelati pod oznako MH3 650 Touring, sedaj predstavljajo razširjeno paleto elementov iz ogljikovih vlaken.

Super karavan, ki sedaj iz 3-litrskega twin-turbo vrstnega šestvaljnika iztisne 650 KM, je opremljen z različnimi komponentami iz ogljikovih vlaken iz lastne proizvodnje podjetja Manhart. Med dodatki so karbonski pokrov motorja, izposojen iz modela MH4 GTR II, sprednje dodatno krilce, karbonske obrobe, razširjeni kolesni loki, mreža ledvičk in stranski pragovi.

Tudi zadek modela MH3 650 je bil vizualno izpiljen s karbonskim krilcem prtljažnika in dvodelnimi karbonskimi dodatki za zadnji odbijač. V motornem prostoru ostaja Manhartov karbonski sesalnik, medtem ko so difuzor in pokrovi ogledal edini ostanki z oznako M Performance. Posodobljeni MH3 650 ima zdaj na obeh oseh 21-palčna platišča Concave One v diamantno polirani izvedbi, ki dopolnjujejo ponudbo 21-palčnih platišč Yido. Manhart poudarja svojo zavezanost k širjenju ponudbe karbonskih platišč, s čimer strankam zagotavlja dodatne možnosti prilagajanja sloga njihovih vozil.

Žiga Kolman
foto: Manhart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button