AvtomobilizemNovice

Renault je pripravil posebno serijo ZOE

Spoznajte omejeno izdajo Riviera Limited Edition.

Francozi so očitno mnenja, da bodo več kupcev pridobili na račun posebnih in na nekaj sto vozil omejenih serij posameznih modelov, zato posebna izvedba električnega Zoe niti ne preseneča. Na določenih trgih bo tako na voljo Renault Zoe Riviera Limited Edition, ki temelji na najvišjem sklopu opreme GT Line. Slednja slovenskim kupcem niti ni na voljo, saj lahko pri naših prodajalcih izbirate med sklopi opreme Life, Limited in Intens.

V zameno za 41 tisočakov, katerim še ni odšteta subvencija države, lahko odpeljete kozmetično izpopolnjenega Zoeja. Zapeljal bo v 16-palčnih litih platiščih v slogu diamantnega reza, ki bodo dopolnjevala polnočno modro kovinsko barvo karoserije. Med serijsko opremo smo zasledili še LED žaromete, zadnje parkirne senzorje z vzvratno kamero ter kopico varnostne opreme. V nedrjih električnega francoza vas pričakuje samodejna klimatska naprava, 10-palčni voznikov zaslon in osrednji 9,3-palčni zaslon na dotik, medtem ko je oblazinjenje kombinacija umetnega usnja in recikliranega bombaža. Okolju prijazno, kakopak.

Pogon temelji na tudi nam poznani različici R135, ki prinaša 135 KM in »špajzo« v velikosti 52 kWh. Za lastništvo boste morali obiskati katero zahodnjaško evropsko državo …

Blaž Likovič
foto: Renault

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button