AvtomobilizemNovice

Prestižni mikro električar: Smart EQ fortwo coupé Racing Green Edition

Brabusov pogled na električne kratkohlačnike.

Pri Smartu so v letu 2019 preoblikovali svojo floto in jo pričakovano v celoti elektrificirali. Tako danes v njihovih salonih izbirate med klasičnim dvosedom (fortwo) v kupejevski ali cabrio različici, za nekaj več evrov pa lahko odpeljete štirisedežno forfour izvedenko. Da se lahko smartove malčke pošteno nadgradi so že večkrat dokazali pri Brabusu, kjer navadno skrbijo za plemenitenje Mercedes-Benzove flote.

Tokrat so predstavili kupejevskega smarta EQ fortwo coupe v Racing Green izdaji, ki bo vaš tekoči račun olajšal za vsaj 30 tisočakov. Še preden pričnete privzdigovati obrvi moramo navesti kaj vse so pri nemškem tunerju izvedli. Kot že ime pove je karoserija odeta v kovinsko dirkaško zeleno barvo, ki jo dopolnjujejo LED žarometi, 16-palčna Monoblock XI črna lita platišča, panoramsko strešno okno.

Ambient se ponaša z obilico Nappa usnja v barvi konjaka, ki je ročno obdan okoli sedežev in armaturne plošče ter oplemeniten z zelenimi dvojnimi šivi. Nekaj podobnega se godi na trikrakem dirkaškem volanu, medtem ko lahko nekaj aluminijastih elementov opazite na stopalkah in pragovih vozila. Skratka, precej dinamično začinjen električni smart EQ fortwo z Brabusovim podpisom.

Blaž Likovič
foto: Brabus

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button