AvtomobilizemNovice

Platinum tretma za najbolje prodajanega poltovornjaka v Evropi

S Fordom Rangerjem Platinum boste na brezpotju uživali v novi stopni udobja.

Ford predstavlja novega Rangerja z najbogatejšim novim paketom opreme Platinum, s katerim postavljajo nov nivo premijskega udobja v tem segmentu. Ranger Platinum se pridružuje zanimivi ponudbi nove generacije najbolj uspešnega poltovornjaka na trgu stare celine.

Bogato opremljeni Ranger Platinum bo na voljo v kombinaciji z zmogljivim 3-litrskim V6 turbodizlom s 160 kW (240 KM), ki s svojo neomajno močjo, zajetnih 600 Nm navora in uglajenim 10-stopenjskim samodejnim menjalnikom dopolnjuje udobno križarsko tematiko prestižne opreme. Z novo generacijo Rangerja so v tem segmentu poltovornjakov postavili nov standard vsestranske uporabnosti in terenskih sposobnosti, sedaj želijo osvojiti še področje luksuza.

Ranger Platinum je ponujen izključno s klasično dvojno kabino s petimi sedeži, katere postavno zunanjost krasi unikatna maska s kromiranim nanosom, ki se razteza na ostale elemente karoserije, za dodatno popestritev poskrbijo 20-palčna platišča s črnim ozadjem. Premijski občutek povzdignejo vrata z mehkim zapiranjem, zatemnjena stekla in osvetlitev z značilnim podpisom ter sprednja žarometa z LED matrično tehnologijo.

Vstop v notranjost razkrije udobno okolje odeto v kakovostno usnje in široko tehnološko zasedbo. Sprednja potnika bosta razvijala 10-smerno nastavljiva sedeža s perforacijo, gretjem in hlajenjem ter stilskim kontrastnim prešitjem. Prijetno atmosfero ustvarijo okrasne površine iz temno rjavega javorjevega lesa, z dodatkom ambientalne osvetlitve. Digitalno okolje zastopa par 12-palčnih zaslonov – digitalni merilniki in pokončen osrednji informacijski zaslon – z najnovejšo SYNC 4 programsko opremo.

Standardno so Rangerju Platinum namenili Bang & Olufsen ozvočenje, brezžično polnilno ploščad, storitev FordPass Connect za posodobljenje preko spleta in široko zbirko varnostnih pripomočkov – monitor mrtvega kota, sistem spremljanja prečnega prometa, opozorilnik spremembe voznega psu in kamero s 360-stopinjskim pogledom. Evropski navdušenci nad novim Rangerjem Platinum že lahko oddajo svoje naročilo, začetek proizvodnje bo stekel marca prihodnje leto, prvi primerki bodo na ceste zapeljali proti koncu pomladi.

Žiga Kolman
foto: Ford

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button