AvtomobilizemNovice

Opravičilo kot se šika!

Nasvidenje mehanik in »stara« Corvetta, pozdravljena povsem nova C8!

Iz kalifornijskega mesteca Fremont, ki je nekako vpet v metropolo mest San Francisco, San Jose in Oakland, prihaja vest o neverjetno velikodušnem opravičilu. Lastnik Chevy Corvette z letnico 2021 po imenu Michael je opazil, da iz področja pod motornim pokrovom prihaja nenavaden zvok, zato je svojo športno lepotico zapeljal k lokalnemu pooblaščenemu serviserju za Chevrolet. Tam pa se zgodba malce zaplete.

Po zaslugi snemalnika v vozilu, ki beleži podatke o vožnji, lokacijo in celo opravi kakšen posnetek poti, je Michael ugotovil, da se je mehanik po popravilu zapeljal na kratko preizkušnjo. Dejanska napaka je bila zgolj neustrezno nameščena povezava na vžigalno svečko, zato je mehanik zlahka odpravil napako. Nato pa zgodba postane zanimiva, saj si je privoščil precej drzno testno vožnjo. Vozilo je celotno popoldne in večer gnal skozi mesto in vmes ob tekmovanju z Dodge Chargerjem vozilo pognal vse do 240 km/h. Pogumno kajne? Michael je posnetek vožnje dodal na spletno mesto Reddit, ki si ga lahko ogledate TUKAJ, posnetek pa je kaj hitro postal viralen.

Ko je lastnik servisa izvedel za neljubi pripetljaj je Michaelu sprva ponudil dobrih 450 evrov odškodnine, kar se je le-temu seveda zdelo smešno nizko. Po objavi posnetka pa ga je lastnik servisa poklical in ponudil skoraj sanjsko odškodnino – v zameno mu je namreč podaril povsem novo Chevy Corvetto C8 s praktično vso dodatno opremo kot jo je imela prvotna. Lastnik je zatrdil, da je potrebno nesporazum odpraviti na primeren način in nam se zdi ta rešitev več kot odlična. Pa vam?

Blaž Likovič
foto: Chevrolet

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button