AvtomobilizemNovice

Nvidia GeForce NOW: igranje iger tudi v avtomobilih

Realnost igranja iger v avtomobilih je vse bližje.

Tehnološki gigant Nvidia je na sejmu potrošniške elektronike CES v Las Vegasu naznanil, da bo storitev GeForce NOW za igre v oblaku našla pot tudi v avtomobile. Med prvimi bodo GeForce NOW v svojih avtomobilih zagotavljali Hyundai Motor Group, pod okriljem katerega delujejo znamke Hyundai, Kia in Genesis, kitajsko podjetje BYD ter švedska znamka premijskih električnih vozil Polestar.

Z najnovejšo pridobitvijo družba Nvidia širi svojo ponudbo na področju info-zabavnega sistema v vozilih, ki vključuje nabor izdelkov in storitev za izboljšano izkušnjo v kabini. GeForce NOW, ki združuje tridesetletno dediščino družbe Nvidia na področju igranja iger in info-zabavnega sistema, lahko v realnem času prenaša popolno izkušnjo igranja računalniških iger izven meja računalnikov ter mobilnih naprav.

Z novim GeForce NOW bosta čakanje med polnjenjem ali sama vožnja minila v trenutku, saj sprednjim potnikom omogoča pretakanje iger med parkiranjem, potnikom na zadnjih sedežih pa ob prisotnosti multimedijskih zaslonov igranje najljubših iger. »Pospešeno računalništvo, umetna inteligenca in povezljivost prinašajo nove ravni avtomatizacije, varnosti, udobja ter užitka v avtomobilu,« je dejal Ali Kani, podpredsednik za avtomobilsko industrijo pri Nvidi.

Uporabnikom storitve GeForce bo na voljo preko tisoč različnih iger vodilnih ponudnikov, kot so Steam, Electronic Arts, Ubisoft, Epic Games Store in GOG.co. Vključene bodo seveda tudi najbolje ocenjene igre, med katere štejemo A Plague Tale: Requiem, The Witcher 3: Wild Hunt in Cyberpunk 2077, med brezplačno ponudbo se bodo znašle uspešnice Fortnite, Lost Ark ter Destiny 2.

Žiga Kolman
foto: Nvidia, BYD

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button