AvtomobilizemNovice

Novi DS 9: Udobje kot se šika

Francoski komfort na povsem novem nivoju!

Kadar nečemu dodamo plus oziroma znak + to navadno pomeni nekaj več, bolje ali obsežneje. Pri DS, kjer so predstavili povsem novo devetico, so pred kratkim razkrili še dve novi stopnji opremljenosti in sicer PERFORMANCE LINE+ ter RIVOLI+.

Medtem, ko prva z dinamiko osnovana nudi nekaj več v krom odetih zunanjih in notranjih elementov obelodanjenih s PERFORMANCE logom, ki jih lično zapolni v črnino odeta tako maska vozila kot 19-palčna platišča, je paket RIVOLI+ izdatno obogaten z usnjem in aluminijem v notranjosti ter nadalje prinaša nekaj zares užitkarskih elementov v to prestižno francosko limuzino. Masažni sedeži, ki so na voljo tako na sprednji kot zadnji klopi recimo. Smo omenili Focal Electra ozovčenje, ki poskrbi za premični zvočni studio? Nabor serijske opreme je dolg kot ponedeljek.

Oba sklopa opreme z dodatkom + bosta na voljo le na trgih z najbolj zahtevnimi kupci, zato jih v slovenskih salonih morda zaman pričakujemo. Obema priteče tako bencinski kot priključno-hibridni pogon, za lastništvo pa morate pripraviti vsaj 46 tisočakov za izvedenko PERFORMANCE LINE+ oziroma še šest tisočakov več za skoraj butičnega DS 9 RIVOLI+.

Blaž Likovič
foto: DS

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button