AvtomobilizemNovice

Novi DS 3 Crossback Louvre z umetniško dušo

Posebna serija DS 3 Crossback Louvre prinaša več sloga

DS Automobiles razkriva novo posebno serijo kompaktnega DS 3 Crossback, ki je navdih za svojo eleganco našel v muzeju Louvre. Z umetniškimi detajli, založeno opremo in unikatnimi grafikami informacijskega sistema, bo poskusil na svojo stran privabiti več kupcev.

Na prvi pogled bo moč edinstvenega DS 3 Crossback Louvre od povprečja ločiti po posebnih značkah na pokrovu motorja, prtljažnih in bočnih vratih, na sprednji maski pa kraljuje oniks črn DS logotip. V čast slavnega muzeja Louvre, so ga na številnih mestih, kot so platišča in zunanji ogledali, polepšali z motivom male piramide.

Posebna serija DS 3 Crossback bo odeta v rahlo kromirane barvne odtenke, s kontrastno črno streho. V notranjosti bomo ugledali značilno črno usnjeno oblazinjenje s svetlimi šivi, ki se razteza tudi na armaturno ploščo in vrata. Črn usnjen volan se pohvali s perla prešitjem in reliefnimi vzorci v obliki piramide, podobne podrobnosti najdemo tudi na armaturki in prestavni ročici.

Sicer je ambient kabine sličen standardnem modelu, le da se na osrednjem 10,3-palčnem informacijskem zaslonu prikazujejo nekoliko drugačne grafike. DS je v sodelovanju z Louvrom pripravil funkcijo galerije, preko katere lahko uporabnik prelistava med fotografijami 182 znamenitih umetnin.

DS 3 Crossback Louvre bo ponujen z izbiro dveh bencinskih in enega električnega pogonskega sklopa. Vstopni model bo poganjal 1,2-litrski trivaljnik PureTech 130 s 130 KM, več poskočnosti bo prinesel PureTech 155 – pri obeh bo moč na sprednji kolesni par prenaša samodejni menjalnik. Na vrhu ponudbe bo kraljeval električni DS 3 Crossback E-Tense s 136 KM in 340 kilometri dometa.

Žiga Kolman
foto: DS

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button