AvtomobilizemNovice

Nove funkcije aplikacije My Porsche znotraj sistema CarPlay

Porsche bo kot prvi ponudil dostop do upravljanja vozila prek sistema Apple CarPlay.

Porschejeva aplikacija My Porsche App bo zdaj prvič dostopna v storitvi Apple CarPlay, s čimer bodo postal prvi avtomobilski proizvajalec s takšno funkcijo. Integracija aplikacije v sistem CarPlay omogoča lažji dostop do funkcij vozila neposredno z armaturne plošče.

Aplikacija My Porsche je osrednje vozlišče za upravljanje in nadzor različnih vidikov Porschejevih avtomobilov. Stranke lahko prek mobilne naprave iPhone preverijo stanje napolnjenosti baterije, nastavijo klimatsko napravo in v navigacijski sistemu pošljejo destinacije. Aplikacija je povezljiva tudi z zunanjimi ponudniki, kot je Apple Music, in omogoča nemoteno integracijo s povezanimi aplikacijami v sistemu Porsche Communication Management (PCM).

S posodobljeno aplikacijo My Porsche lahko uporabniki do ključnih funkcij dostopajo iz vmesnika CarPlay, kar povečuje udobje in hitrost upravljanja. To vključuje prilagajanje zvočnih nastavitev, spreminjanje radijskih postaj in spreminjanje ambientalne osvetlitve. Poleg tega lahko lastniki Porschejev med vožnjo izkoristijo pomoč glasovnega asistena Siri.

Za aktivacijo nove digitalne izkušnje je potrebno preprosto slikati QR kodo v sistemu PCM. Aplikacija My Porsche bo deležna rednih posodobitev, kar bo strankam zagotavljalo dostop do prihajajočih razširjenih funkcij CarPlaya. Integracija bo sprva na voljo v posodobljenem Porscheju Cayenne, pozneje pa bo razširjena tudi v ostale modele. Cilj te integracije je izboljšati digitalne in tehnološke zmogljivosti Porschejevih vozil ter zagotoviti boljšo uporabniško izkušnjo.

Žiga Kolman
foto: Porsche

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button