AvtomobilizemNovice

Nova Opel Astra že priteguje pogled predelovalcev

Oplova nova privlačna kombilimuzina s prvim tuning tretmajem.

Opel v letošnje leto pripeljal popolnoma novo Astro, ki s svojimi linijami že navdušuje mnoge avtomobiliste, a dejstvo ostaja, da v ponudbi manjka nabrušena različica OPC. Čeprav pri Oplu ne zanikajo prihoda bolj poskočne oblike, lahko lastniki do njenega prihoda svojo Astro vsaj oblikovno okrepijo pri predelovalcu Irmscher.

Nemški specialisti za Ople so namreč pripravili paket karoserijskih športnih dodatkov, ki povzdignejo osmo generacijo Astre na povsem novo raven. Divji komplet vključuje nov poglobljen sprednji odbijač, zadnji difuzor, strešno krilce in nižja stranska pragova. Estetsko oblikovan »bodykit« lahko dodatno popestrimo z izbiro športnih 18- ali 19-palčnih platišč in 30 mm znižanim vzmetenjem.

Glede izboljšav pod motornim pokrovom še ni govora, vendar lahko glede na pretekle inženirske izkušnje Irmscherja pričakujemo tudi kakšno nadgradnjo na področju same zmogljivosti. DO takrat se lahko kupci poigrajo še z izbiro sveže preoblečene notranjosti v različnih barvah usnja in velurja.

Žiga Kolman
foto: Irmscher

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button